2018-05-09 10:40:07• hírek • Bede Emőke

Családi kincskeresésre várnak a Szatmáron Készült expón

A SamStudia, a szatmári fiatalokat tömörítő egyesület izgalmas kihívást készített azon családok számára, akik kilátogatnak a Német-Román Gazdasági Egyesület (DRW) és a Kisiparosok Kamarája által szervezett Szatmáron Készült termék- és piacmustrára.

A vállalkozó szellemű családok kincskereső versenye vasárnap 11 órától rajtol el, természetesen ehhez a SamStudia standjánál be is kell regisztrálni. Még a standnál megkapják majd azt a 10 „nyomot”, melyek alapján fel kell keresniük az egyes kiállítók pultjait, ahol készíteni kell egy szelfit. Az elkészült fotót fel kell tölteni a Facebookra és el kell látni a #fabricatinsatumare cimkével, illetve kommentben meg kell nevezni a kiállítót és az általa bemutatott terméket vagy szolgáltatást.
 

Minden fotó pontot ér, de a lájkok számával extra pontszámokra is szert lehet tenni. 15 órakor összeszámolják, melyik családnak hány pontot sikerült szereznie. Az első három helyezett pedig továbbléphet a következő fordulóba, mely voltaképp a döntő lesz. Itt kezdődik csak az igazi izgalom, ugyanis a családoknak 10 perc áll majd a rendelkezésükre, hogy egy menüt állítsanak össze a helyi alapanyagokból. Az elkészült étkeket a szervezőkből álló zsűri fogja véleményezni, majd 16 órakor kihiretik a nyertest, akit természetesen díjjal jutalmaznak.
 

Ám nem csak a családi vetélkedő miatt érdemes majd kilátogatni, hiszen megannyi kiállító várja portékáival az érdeklődőket. Ebben az évben hátom mezsgyén halad az expó: szeretnék népszerűsíteni a helyi vizeket, gyógyvizeket, illetve a helyi élelmiszeripar, borászatok és pálinkafőzdék termékeit. A kiállító standok állandó kínálata mellett lesz nép- és könnyűzenei koncert, valamint az Inedit is bemutatja a 2018-as nyári kollekciót. Lesz miből válogatniuk az érdeklődőknek, részletes programért olvasd el előző cikkünket is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: