2008-05-21 16:53:52• hírek • Szatmar.ro

Családi hétvége a Kossuth kertben

 Szombaton és vasárnap egész napos programot szerveznek a Kossuth kertben.

A Szatmári RMDSZ, az Ady Endre Társaság, a Cultur Art Egyesület, a MADISZ, a Szent József, a Munkás Római Katolikus Férfiszövetség, a Szatmári Magyar Diákszövetség, a MIK és a Szatmári Véndiákszövetség közösen szervezi meg a Kossuth kerti családi hétvégét.

Az esemény május 24-én és 25-én zajlik,  egész napos tartalmas szórakozást ígérve a család minden tagjának. Ilyés Gyula szatmárnémeti polgármestere, több városi és megyei tanácsos, valamint Csehi Árpád, az RMDSZ megyei tanácselnök-jelöltje is ott lesz a családi hétvégén.

Május 24- én szombat 14 órától kezdődően folyamatos szórakoztató előadásokra kerül sor. Színpadra lépnek magyarországi meghívottak mint a Panyolai citerazenekar, W.Caesar, Maksa Zoltán humorista, Zoltán Erika énekesnő. Fellép Méhes Kati színművésznő és több szatmári színművész is, illetve a Felvidéki Rockszínház bemutatja A napba öltözött leány című rockoperáját.

A szombati nap folyamán sakkversenyt tartanak, fotókiállítás nyílik a régi Szatmárról, vívóbemutató is lesz, könyvvásárt valamint bográcsos-főzőverseny szerveznek, és kézműves foglalkozásra is lehetőség adódik majd.

Május 25-én 11 órai kezdettel a gyerekeké a főszerep. A MADISZ Gyereknapi programokat szervez. Bemutatkozik a magyarországi Igrice néptáncegyüttes, a Kökényesdi gyermeknéptánccsoport, illetve a Harag György Társulat előadja a Minden egér szereti a sajtot című darabban felcsendülő dalokat. Ezen kívül gyermektáncházat, kézműves foglalkozásokat, pónilovaglást, nemezelést, babakészítést, bábszínházat, illetve gyermekíjászatot szerveznek. A gyerekek legnagyobb örömére origami és lekváros palacsinta minden mennyiségben kapható lesz.

A szervezők mindenkit várnak szeretettel.

P.A. 


Szatmári RMDSZ, Ady Endre Társaság, Cultur Art Egyesület, MADISZ, Szent József, a Munkás Római Katolikus Férfiszövetség, Szatmári Magyar Diákszövetség, MIK, Szatmári Véndiákszövetség


CSALÁDI HÉTVÉGE
2008 MÁJUS 24-25.
Kossuth-kert

 

Május 24 szombat
13,00 órától: Méhes Kati színművésznő - magyar nóták
13,30 órától: Budizsa Evelin - népdalok
14,00 órától: Egri Csodaszarvas néptáncegyüttes
14,30 órától: Tivoli trió - magyar nóták
15,00 órától: István István és Péter Attila Zsolt szatmári színművészek
15,30 W.Caesar (HU) - blues koncert
17,00 Maksa Zoltán humorista (HU) - kabaré
19,00 Zoltán Erika (HU) - koncert
20,00 Felvidéki Rockszínház (SK): A napba öltözött leány - rockopera.

Állandó programok: sakkverseny, fotókiállítás, vívóbemutató és kedvcsináló, gasztronómiai kert, bográcsos-főzőverseny, könyvvásár, mesterségek utcája, SWAT paintball - célbalövés.

Május 25 vasárnap
10,30 órától: felvonulás fúvószenekarral az Északi Színház elől
11 órától - MADISZ-Gyermeknap - Fellépnek: Igrice néptáncegyüttes (HU), Kökényesdi gyermeknéptánccsoport, Harag György Társulat - Minden egér szereti a sajtot dalai

Programok: gyermektáncház, kézműves foglalkozások, pónilovaglás, nemezelés, babakészítés, Sipos Zsuzsa bogdándi óvónéni természetes anyagokból készít babákat, bábszínház, gyermekíjászat, origami és lekváros palacsinta minden mennyiségben!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: