2014-08-19 14:23:18• hírek • Kocsis Zoltán

Családi ház égett Batizon

Másfél órányi munkájukba tellett a szatmári tűzoltóknak, amíg el tudták oltani azt a tüzet, amely hétfő délben ütött ki egy lakóházban Batizon. Személyi sérülés szerencsére nem történt, az anyagi kár viszont jelentős.

A tűzoltóság tájékoztatása szerint két tűzoltó autóval tíz perccel a riasztást követően értek ki a Botizului Mic utca 93. szám alatti családi házhoz. Megállapították, hogy a ház és a mellette lévő épületek tetőszerkezete lobbant lángra és azonnal hozzáláttak az oltáshoz. Közel másfél órányi munka után sikerült megfékezniük a tüzet és megakadályozni, hogy egyéb építményekre átterjedjék.

A szakemberek felmérése szerint leégett közel 125 négyzetméternyi tető, tönkretéve a tetőszerkezetet, közel háromezer cserepet. Megrongálódott továbbá egy gáztűzhely és gázpalack, megsemmisült közel fél tonna széna és szalma.

A tűzoltóság felmérése szerint a keletkezett kár értéke 12.000 lej, a megmentett javaké pedig eléri a 78.000 lejt. Személyi sérülés szerencsére nem történt, a tüzet nyílt láng okozta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: