2017-06-22 13:42:36• hírek • Szatmár.ro

Családi és ifjúsági napokat rendeznek a hétvégén Pusztadarócon

Sportversenyeket tartanak szombaton, bográcsos ételekkel versengenek a csapatok vasárnap. Ez lesz az első Ember Géza Ifjúsági és Családi Nap Pusztadarócon.

Sportesemények mozgatják meg szombaton a pusztadaróci fiatalokat: reggel 9 órától kezdődik a kispályás focitorna és ekkor élénkül meg az élet a Darai tónál is, hiszen ott horgászversenyt fognak szervezni a fiataloknak. A községközpont sporttermében 12 órától ping-pong bajnokság lesz, 13 órától a bicajosok versengenek majd, 14 órakor pedig futásban mérik össze tudásukat a résztvevők.

Az említett programok fiataloknak szólnak, de nem lesz korhatár a sakkversenyen, amelynek helyszíne a polgármesteri hivatal gyűlésterme lesz.

Vasárnap már a családoké lesz a főszerep: 12 órától veszi kezdetét a bográcsfőző verseny, 13 órától kezdődnek a családi vetélkedők, közben fellépnek majd a pusztadaróci és szamosdarai ovisok és iskolások.

A délutáni órákban a kultúráé és a szórakozásé lesz a főszerep: a szárazberki fiatalok egy komédiát mutatnak majd be, színpadra lép a Mikolai Rákóczi Kulturális Egyesület és a Kismajtényi Kulturális Egyesület is.

A késő délutáni órákban igazi mulatós buli várja a szórakozni vágyókat. A fellépők között van mások mellett Kriszti és a hegedűs, az Uccse zenekar, az Amulette zenekar és Csorvási Szabi is.

Az esemény szervezője az Ember Géza Pusztadaróci Hagyományőrző Egyesület.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: