2017-12-29 06:09:04• hírek • Blikk.hu

Családi dráma: Mata Ricsi édesapja fél, hogy az énekes kárt tehet magában

Szomorú karácsonya volt Mata Ricsi családjának, ugyanis már 4 hónapja annak, hogy utoljára találkoztak az X-Faktor versenyzőjével, aki augusztusban elköltözött otthonról. Most a Borsnak nyilatkozott a 16 éves fiú édesapja, aki nagyon aggódik fiáért.

"A legsiralmasabb karácsonyunk az idei. Bontatlan ajándékok hevernek a fa alatt, senkinek sem volt kedve ünnepelni. Ricsi miatt búslakodik az egész család" - mondta az elkeseredett férfi, aki úgy gondolja, hogy egy idősebb lány miatt történhetett meg mindez.
 

"Sülve-főve együtt vannak, egyértelmű, hogy a fiam belehabarodott. Úgy hallom, kocsmáról kocsmára járnak. Féltem a gyerekem, nehogy baj legyen a végén!" Az édesapa elmondta, hogy azt szeretné, ha Ricsi boldog lenne, de attól fél, hogy ha szakítanak, akkor bánatában a fia kárt tehet magában. Mint kiderült, Ricsi egy rajongó édesanyánál és lányánál lakik, akik igyekeznek mindent megadni a fiatal tehetségnek, ezt pedig a fiú menedzsere is megerősítette a lapnak.
 

"Ricsi eljött otthonról, mert a karrierjére szeretett volna koncentrálni. De az nem igaz, hogy nem beszél a családjával, igenis tartja velük a kapcsolatot, esténként Skype-on beszélnek, és az sem igaz, hogy szerelem miatt jött el" - mondta Máté Gyárfás, aki szerint Ricsi és a lány között inkább testvéri viszony van.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: