2018-06-19 10:12:26• hírek • Oszkó Viktória

Családi délutánt szerveznek Lázáriban

Június 24-én, vasárnap, az RMDSZ Szatmár Megyei Szervezetének szervezésében a család apraját-nagyját megmozgató programokkal, ínycsiklandó fogásokkal és kulturális műsorokkal várnak minden érdeklődőt Lázáriba a focipályára.

Déli 12.00 órától várják a vendégeket, ekkortól indul ugyanis a „Lázári ínyencségek” elnevezésű bográcsverseny, illetve egy focitorna is, amelyre még várják a 6+1 fős csapatok jelentkezését (érdeklődni és részvételi szándékot jelezni az alábbi elérhetősen lehet: 0769  002 957).


Az esemény hivatalos megnyitója délután 14.00 órakor kezdődik, közvetlenül utána a Mikolai Rákóczi Kulturális Egyesület lép majd színpadra. Őket a Pusztadaróci Hagyományőrző Egyesület, majd a Szárazberki Hármas Határ Egyesület követi. Fellépnek a lázári óvodások és iskolások is, akik színes műsorral készülnek a résztvevőknek.


18.00 órától fellép Kató néni, azaz maga Ihos József, 19.00 órától pedig utcabál kezdődik a Trio és Favorit együttesekkel.


Az előadások között  erős ember- és családi vetélkedők, népi játékok és tombola is várja a vendégeket, és hogy tökéletesen záruljon az eseményekben gazdag nap, a szervezők lampionok felengedésével búcsúztatják majd az együtt töltött délutánt.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: