2013-03-10 10:06:54• hírek • Blikk.hu

Közmunkára ítélték Zámbó Krisztiánt!

Büntetés vár Zámbó Krisztiánra! Az énekes két évvel ezelőtt telefonálás közben balesetet okozott az M5-ösön,amely miatt a bíróság közmunkára kötelezte.

Krisztián az Ulpius-ház Könyvkiadónál megjelent Ide lőjetek! című könyvében beszélt erről, ám azóta kiderült: a jövő héten meg is kezdi azt. A büntetése egy részét már egy könyvtárban ledolgozta, most ugyanitt kell folytatnia.

„Az egész két évvel ezelőtt egy balesettel kezdődött. Éppen jöttem haza az M5-ösön, akkor még Dzsenivel voltam együtt, de nem vele, hanem az előző barátnőmmel vitatkoztam telefonon, mert mindig hívogatott engem a csaj. Nem hagyott békén. És annyira elvonta a figyelmemet a vita, hogy amikor ráfordultam a lehajtóra, és befékeztek előttem, nem vettem észre, és telibe belementem hátulról. Persze a légzsák azonnal feljött, és akkor én egy rövid időre elájultam. Érdekes volt, hogy miután magamhoz tértem, senkinek a számára nem emlékeztem, csak ennek a volt barátnőmnek a számára. Csak őt tudtam felhívni akkor. A nyakam utána sokáig be volt sínnel kötve. Ekkor törtem össze a piros kisautómat, és ennek a balesetnek mostanában viselem a következményeit. (...)"

Zámbó Krisztiánt ugyanis közmunkára ítélte a bíróság, ám ennek csak egy részét dolgozta le. Az RTL Klub tehetségkutató műsora szólt közbe, ám ez nem azt jelenti, hogy az énekes megússza a büntetést.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: