2014-09-01 09:21:20• hírek • Blikk.hu

Családi címert varrtak Zámbó Krisztiánra

Meglepő lépésre szánta el magát Zámbó Krisztán. Zámbó Jimmy fia magára varratta azt a családi címert, amelyet nemrég egy címermesterrel terveztetett meg.

A TV2-n futó Édes Élet sztárja halott édesapja előtt szeretett volna tisztelegni, ezért kitalálta, hogy rajzoltat egy családi címert, amilyen a nemesi családoknak van, s ezt tervei szerint otthonában is ki fogja állítani, előbb azonban még bőrön örökítteti meg.

Míg azonban az előkelő származású famíliák kutyabőrön őrizgetik a család nemesi jelképeit, Krisztián a sajátjára varratta az unikornisból és Pegazusból álló képet.

- Azt hittem, csicsás lesz, de szerencsére nem lett az. Pont olyan ez a családi címer, amilyet szerettem volna! Benne van minden, ami fontos számomra! El vagyok ájulva, ha édesapám látná ezt, egész biztosan aranyba foglalná! - áradozott a Zámbó fiú, akinek nagyon fontos, hogy ápolja édesapja emlékét.

- Nagyon szoros volt vele a kapcsolatom, úgy érzem, bennem van, én pedig benne, ezért foglalkoztat ennyire. Az a legkevesebb, hogy az ő tiszteletére elkészíttettem ezt a címert! - áradozott Krisztián, aki most egy saját családi házra gyűjt, mert szeretné, ha a bejárat fölött ez a címer üdvözölné a vendégeket.

Szeretne még több bulvár hírt olvasni? Gond egy szál se, ide klikkeljen, és a Blikk.hu-ra érkezik!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: