2015-06-08 09:16:00• hírek • Szatmár.ro

Családi Hétvége - Táncdal, blues és mulatós egy színpadon

A Családi Hétvégén vasárnap már 18 órakor sokan voltak a színpad előtt, hiszen Soltész Rezső érkezett örökzöld dalaival. A hallgatóság aztán teljesen átalakult: a blues-rajongóké volt a terep, akik Deák Bill Gyulával és bandájával buliztak. A következő váltásnál a mulatós rajongók következtek, a Bertici Fivérek és barátaik muzsikáltak.

A hétfői nap első órájában zárult az idei Családi Hétvége. Vasárnap délután - ahogy az lenni szokott - rengetegen járták a Kossuth-kert sétányait, vásároltak kézműves termékeket és édességeket, ínyenc falatokat. Az időjárás nagyon megfelelt a sörrajongóknak is de a bor- és pálinkaszigeten is igazán élénk volt a mozgás.

18 óra után pár perccel aztán színpadra is lépett a délutáni program első fellépője, az örökifjú Soltész Rezső. De nem csak ő, hanem a dalai sem öregszenek, a közönségben kicsik és nagyok együtt énekelték a táncdalfesztiválos slágereket.

Míg a Deák Bill Gyula Blues Band a fellépésre készült, kisorsolták az ingyenes tombolajegyek közül a nyerőket. Pataki Csaba szenátor és Kereskényi Gábor parlamenti képviselő alig győzte kisorsolni a tombola rengeteg ajándékát, melyek között brüsszeli családos látogatás és görögországi nyaralás is volt.

Billt már türelmetlenül várták a blues-zene rajongói, a legendás énekes pedig a nagy slágerei mellett a legendás István a király rockoperából is énekelt.

Az estét a Bertici Fivérek mulatós bulija zárta: ezen fiatal szatmári tehetségek is felléptek a Muzsika Tévés sztárok mellett - énekelt az Erdélyi Mulató és a Két Haver is.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: