2010-11-12 14:16:39• hírek • (X)

Családbarát wellness szálloda Gyulán

A Gyulára látogatóknak számtalan szálláslehetőség kínálkozik. A nemzetközi hírű gyulai Várfürdő szomszédságában, a Part utcában található a történelmi fürdőváros első négycsillagos, családbarát wellness szállodája, a Wellness Hotel Gyula.

A korábban Agro Hotelként ismert szálloda a felújítása során teljes egészében átalakult A szálloda wellness oázisának üvegfalai gyönyörű panorámát nyújtanak a város legszebb parkjára.

Gyula első wellness szállodája, 68 légkondicionált szobával, mélygarázzsal, 650 négyzetméteres kétszintes wellness központtal, és 150 férőhelyes konferencia központtal várja a minőségi wellness turizmus és konferencia turizmus résztvevőit.

Családbarát szállodaként, gyermekkel érkező vendégeinknek a következő szolgáltatásokat biztosítják: egybenyitható szobák, nagyméretű gyermekjátszó ház, gyermekmedence, gyermekmenü, animáció és gyermekfelügyelet.



Korszerű hűtő-fűtő klímarendszer biztosítja a szobák és közösségi terek kellemes hőmérsékletét. Mágneskártyás beléptető és fizetőrendszer, valamint digitális TV szolgáltatás, internet  garantálják a vendégek kényelmét. 

A szobák tervezését a tökéletes kényelem kialakítása vezérelte, melynek során az elegancia és a stílus ötvöződik az otthonosság fogalmával. A Superior típusú erkélyes szobákból 30 db nyitható össze családi szobává, és 4 antiallergén szobával is rendelkeznek. A szobák rendkívül jól felszereltek: LCD TV, telefon, minibár, fürdőszoba, fürdőköpeny, hűtő-fürdő klímarendszer, hajszárító és széf található.



A fejlesztés során a szállodában két éttermet is kialakítottak: a földszinti a'la carte étterem 75 fő befogadására alkalmas, hangulatos kerthelyiséggel és bárral várja vendégeit. Az első emeleten 140 fős kapacításó étteremben svédasztalos reggelit és vacsorát biztosítanak. Az éttermek kínálatából, minden kedves vendég kedvére válogathat a hagyományos magyar konyha és a nemzetközi konyha specialitásából, valamint a híres magyar borvidék termékeiből egyaránt.



A szálloda 160 férőhelyes konferenciaközponttal rendelkezik


A szálloda 160 fős konferenciarészlege 3 szekcióteremre osztható hangszigetelt falakkal elválasztva. A jól képzett szakemberek által biztosított professzionális technikai háttér elősegíti a különböző rendezvények , tréningek, meetingek sikeres lebonyolítását. Technikai felszereltség: flipchart, projektor, stúdió, vetítővászon, hangosítás, mikrofon, laptop, internet csatlakozás, LCD televízió, DVD, konferencia videó felvételi lehetőség, pulpitus. További ígények esetén szívesen vendégeik rendelkezésére állnak.



A szálloda wellness centrumának vendégei számára gyönyörű panorámát nyújt a város legszebb parkja. Száraz szauna, finn szauna, gőzkabin, infrakabin, sókabin, csobbanó medence, élménymedence, gyermekmedence, pezsgőfürdő, számos pihenő ágy, masszázs, aromaterápia, aromafürdő és vitamin bár együttesen lehetővé teszik a test, a szellem és a lélek egyensúlyának megteremtését. A szépségfarmon fodrászat, kozmetika, pedikűr és manikűr várja a szépülni vágyókat. A szálloda fitness termében az aktív kikapcsolódás kedvelőinek is lehetősége nyílik sportolásra kardiogépek segítségével.



A szálloda wellness részlege lehetővé teszi a test, a szellem és a lélek egyensúlyának megteremtését.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: