2020-07-20 07:50:54• hírek • Blikk.hu

Csaknem tíz év után véget ért Jolly és Suzy házassága

Csaknem tíz év után véget ért Tarcsi Zoltán (42) és Királyvári Zsuzsanna (34) házassága. Mint megtudtuk, az egykori mulatóspár válását a múlt héten mondták ki a szigetszentmiklósi bíróságon. Suzy és Jolly mostantól papíron is független. Olvasó-riporterünk peres eljárása miatt véletlenül találkozott a tárgyalóteremből távozó ismert énekesekkel.

– Jolly nagyon jól nézett ki, látszott rajta, hogy boldog, bár nem volt mosolygós kedvében. Suzyn visszafogott öltözék volt, egész másképpen festett, mint ahogy látni szoktam a tévében. Látszott rajta a megkönnyebbülés, ahogy ügyvédnőjével pár szót váltva távozott – árulta el olvasó-riporterünk, aki a tárgyalóterem ajtaja mellett kifüggesztett napirendről tudta meg, hogy a házassági bontóperük zajlott odabenn. Szemfülességéért természetesen jár neki a 10 ezer forintos jutalom.


– Igen, néhány napja kimondták a válást. A közös gyermeket az édesanyjánál helyezte el a bíróság, és a felek megegyeztek a rendszeres apai láthatásról is. A vagyonmegosztás tekintetében még nincs peresítés, és nem is lesz, ha sikerül megállapodásra jutni – erősítette meg értesülésünket Suzy ügyvédje, dr. Pikali Petra, de többet nem akart mondani az ügy részleteiről, miként Suzy sem akart nyilatkozni.


Az énekesnőnek második osztályos kislánya miatt volt fontos a vitás kérdések rendezése. Mióta férje elköltözött közös otthonukból, nincs új kapcsolata, kislányával és szólókarrierjével foglalkozik.


Mint azt megírtuk, április közepén lett volna esedékes az egykori mulatóspár első békéltető tárgyalása, ám az a koronavírus-járvány miatt elmaradt. Nem lehetett tudni, meddig halogatják majd a tárgyalást, ezért Jolly akkor bosszúsan nyilatkozott a csúszásról.


– Zavar, hogyne zavarna, már régen túl kellene lennünk a váláson! Január elején adtam be a keresetet. Egyre komolyabb a párkapcsolatom Barbarával, ezért zavar, hogy nem vagyok még elvált ember – zsörtölődött akkor és korábban a Blikknek azt is elárulta, szeretett volna a vagyoni kérdésben is megállapodni, mire a bíróság elé állnak, de Suzy az ő ajánlatánál többet akart. Az énekes most nem kívánt nyilatkozni, de vágya teljesült, immár hivatalosan is szabad és független férfi, semmi akadálya nincs, hogy kedvesét eljegyezze, és ha akarják, hivatalossá tegyék több mint egy éve tartó boldog kapcsolatukat.


A vagyonmegosztásnál számba kell venni a házassági életközösség alatt keletkezett vagyoni elemeket, a cégeket, annak bevételeit, az ingatlanokat és minden más vagyoni elemet – magyarázta Dr. Gulyás Krisztián, független ügyvéd.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: