2019-01-23 06:02:31• hírek • Blikk.hu

Csaknem 3 évvel a sztrókja után premierre készül Kulka

Újra a régi Kulka János! A színész majd három évvel a sztrók után premierre készül, Csehov Cseresznyéskert című darabjában áll színpadra. Hamarosan megkezdődnek a színpadi próbák, amelyről korábban már egyeztettek a rendezővel is.

– Eddig az olvasó- és elemzőpróbák zajlottak, azaz az asztalnál ülve beszéltük át a darabot. Most viszont elkezdünk játszani. Jánossal előzetesen felmértük a helyzetet, hogy mit és hogyan tud megcsinálni. Azt gondolom, minden megvan benne ahhoz, hogy csodálatos legyen a játéka. Arról nem is beszélve, hogy milyen nyugodt és derűs. Jelenléte sok erőt ad a társulat tagjainak – mondta Soós Attila, a darab rendezője, aki gőzerővel készül a márciusi előadásra.
 

Eke Angéla számára nem csak azért öröm, hogy a direktor felkérte a darabba, mert szeret a társulattal dolgozni, hanem azért is, mert így együtt szerepelhet Kulkával.
 

– Jelenleg tíz futó darabom van, emellett az önálló művészeti projektjeimet tervezem, szinkronizálok és erre a premierre is készülök, de nem akarok panaszkodni, örülök, ha ennyi munkám van – mondta Angéla, aki jelenleg is játszik az Anna Karenina című darabban ezzel a szereplőgárdával, amelyhez nemrégiben csatlakozott Kulka.
 

– Nagyon megtisztelő és óriási öröm vele dolgozni. Amikor még tanuló voltam, a Nemzeti Színházba kerültem először, olyan nagyra tartott színészek közé, mint János, és mindig csodálattal néztem azt a nagy erőt, ami benne is megvan. Akkor még csak picike szerepeket kaptam, szövegem sem volt, és arról ábrándoztam, hogy egyszer egyenrangú színészként dolgozhassak vele – emlékezett Angéla, aki 12 évvel később találkozott Kulkával ismét. – Amikor odamentem hozzá bemutatkozni, mondta, hogy emlékszik rám, sőt, még a nevemet is tudta. Teljesen zavarba jöttem, nagyon jó érzés volt, arról nem is beszélve, hogy milyen nagy dolog, hogy egy ekkora művész csatlakozik egy fiatal társulat munkájához. A betegségéről nem beszélünk, ez nem téma köztünk, hiszen egyáltalán nem befolyásolja a munkát – tette hozzá a színésznő.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: