2011-06-24 17:02:45• hírek • Szatmar.ro

Csak szatmáriaknak jutott érem

Ennél jobban nem is indulhatott volna a Szatmárnémeti Sportklub számára a Konstancán tartott korosztályos országos párbajtőr bajnokság: Csiszár Ferenc, Langenbacher István, Májer Csilla és Nagy Lehel tanítványai az U11-es korosztályban gyakorlatilag végigverték a mezőnyt.

Az összesen 39 főt számláló mezőnyben ugyanis nem hogy az arany, de még a dobogó közelében sem férhetett senki, aki nem a Sportklubot képviselte. Oroian Alex megvédte tavaly szerzett aranyérmét, Mácska Ádám a tavalyi harmadik helyét idén másodikra cserélte, míg a dobogó harmadik fokára Szilágyi Balázs és Szép Bence állhatott fel. Az ötödik szatmári versenyző, Balan Daniel nem jutott be a legjobb tizenhat közé.

„Le a kalappal a fiúk előtt, mindenkit lesöpörtek a pástról, számoltunk mi éremmel, de egyből néggyel azért nem. A két harmadik hely az már a hab a tortán volt" - lelkendezett Nagy Lehel.

Ezzel a nyitánnyal minden esély megvan arra, hogy a Sportklub fölülmúlja tavalyi produktumát, amikor hat éremmel zárt. Konstancán három kategóriában lépnek pástra a tehetségek, a 9, a 11 és a 13 éven aluliak korosztályában, pénteken és szombaton a fiúk egyéni illetve csapatversenyét rendezik, vasárnap és hétfőn pedig a lányok következnek ugyanilyen sorrendben.

A csapatviadalt csak a 13 évesek kategóriájában szervezik meg, itt a szatmáriak két-két fiú és lány együttest indítanak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: