2012-04-02 22:00:28• hírek • Balog Anita

Megrázó kamionos baleset Erdődön

Három férfi életét vesztette, egy negyediket pedig kórházban ápolnak, miután hétfő este 20.50 körül egy kamionsofőr Erdőd  főutcáján áthajtott a szembe közlekedők sávjába, onnan pedig a bal oldali árokba borult. A kamion kabinjában utazó 24 és 31 éves férfi az életét vesztette, a járdán közlekedők közül egy 50 éves a helyszínen az életét vesztette.

Erdőd főutcája sötétségbe, a helyiek szíve gyászba borult, szemeik könnyel teltek meg, miután értesültek a tragikus balesetről, amelyben három erdődi férfi az életét vesztette, egy negyediket pedig súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak.

20.50 óra körül történt a baleset a kisváros főutcáján, egy háztartási gépekkel megrakott kamion eddig ismeretlen okból a menetiránnyal szembeni bal oldali árokba borult. A tehergépkocsi kabinjában utazó 24 éves S. Ionut és a 31 éves B. Adrian tudnák csak megmondani, hogy mi miatt történt a baleset. Az árokba boruló kamion megölte a járdán közlekedő 50 éves B. Iosifot is, a szintén a járdán tartózkodó B. Gabriel úgy úszta meg a balesetet, hogy látva a közeledő kamiont, átugrott a kerítésen.

A baleset helyszínét már az esetet követően ellepték a kíváncsiskodók és a zokogó, a történteket alig felfogó rokonok.

Az erdődi főutcát egy időre lezárták a hatóságok, a forgalmat pedig elterelték. A tehergépkocsi elszakította az elektromos energiát szállító huzalokat is.

Kamionos baleset - a rakomány sem úszta meg

Kamionos baleset Erdődön

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: