2013-10-29 08:09:17• hírek • Blikk.hu

Csak fiú nyerheti az X-Faktort

Az X-Faktorban a fiatal fiúk mentorálásával megbízott énekesnőnek az csusszant ki a száján, hogy ő nem tudná megnyerni az X-Faktort, mert lány! Aztán gyorsan hozzátette magyarázatképp: a lányokra nem szavaznak nagyon.

Tény, hogy az előző szériákat - három volt eddig - férfi énekesek nyerték. Az elsőben Vastag Csaba diadalmaskodott, a másodikban Kocsis Tibor, a legutóbbiban pedig Oláh Gergő. Aki követi a műsort, abban joggal felmerülhetett a kérdés, miért nem nyert még lány? A produkció részéről azonban eddig még soha senki nem beszélt arról, hogy a gyengébbik nem hátrányban van ebben a tehetségkutatóban.

A Blikk megkérdezte Tóth Gabit, aki a műsorban a fiatal fiúkat mentorálja, hogyan is értette pontosan ezt a kijelentését.

- Azért mondtam ezt, mert az előző évadokban is férfi előadók győztek. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy azért, amiért a fiúk mentora vagyok, előnyben lennék. Nem lehet tudni, hogyan alakul, bármi megtörténhet. Nagyon erős a mezőny - magyarázta az énekesnő, aki Csordás Ákos és Szabó Ádám segítésével küzd a végső győzelemért.

Az X-Faktor kreatív főszerkesztője, Schiwert-Takács László szerint nem lehet előzetesen kijelenteni, hogy melyik nem képviselőjének van nagyobb esélye a milliós fődíj elnyerésére.


A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: