2014-02-27 20:14:47• hírek • Szatmár.ro

Csak egyszer vezetett a VSK

Huszonegy pontos vereséget szenvedett a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata csütörtök délután.

A női kosárlabdabajnokság 25. fordulójából előrehozott mérkőzést játszotta le csütörtök délután a Szatmárnémeti VSK csapata. Éles Péter lányai sajnos meglehetősen nagy arányú vereséget szenvedtek az aradi alakulattól.

A szatmáriak csak egyetlen alkalommal, 2:0-ás állásnál vezettek, innentől kezdve folyamatosan az ICIM volt előnyben. A vendég csapat az első negyedet 16:25 arányban nyerte, majd a félidőre növelte is előnyét, mert a második játékrészben 14 ponttal többet dobtak a szatmáriaknál - ez a negyed 16:30-ra végződött.

A folytatásban is maradt a vendég-dominancia: a harmadik negyedet 15:25 arányban nyerték, a végső eredményen pedig már az sem változtatott, hogy az utolsó játékrészben a szatmáriak dobtak több kosarat - 22-t az aradi 15-tel szemben. A vége így lett 69:90-es vendéggyőzelem.

Az összecsapás legponterősebb játékosa az aradi D. Cosby lett, aki 26 pontig jutott. A VSK-nál ez alkalommal is Orosz Andrea talált be a legtöbbször, ő 18 pontot szerzett.

A Szatmárnémeti VSK-nak a bajnokság alapszakaszából még öt mérkőzése van hátra, amiből kettőt fognak hazai pályán lejátszani. A következő megmérettetés szombaton vár a szatmári csapatra, ekkor a Kolozsvári U otthonában lépnek pályára.

Hazai pályán vesztett a VSK

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: