2010-03-22 09:33:55• hírek • Kótai Levente

Csak bulizz és TV-sztár lehetsz

A 1 Music Chanel és a Joy Club Casting közös válogatója Nagykárolyban.

Az, aki táncával, kisugárzásával általában kitűnik a tömegből, azt most a tévések is felfedezhetik. A Joy Club Casting az a hely, ahol három szombat alatt megcsinálhatod a szerencsédet. Március 27-én és április 10-én három-három fiút és lányt választanak ki Románia egyik legnagyobb zenetévéjének, a 1 Music Chanelnek a munkatársai a nagykárolyi Joy Clubban bulizók közül. A helyszínen profi stáb veszi szemügyre a vendégeket, majd a kiválasztottakat meghívják a döntőre, ahol április 17-én hat pár fog versengeni.

Az a fiú és lány aki a döntőt megnyeri felléphet Alex következő új videóklipjében. Ő az a román előadó aki többek között a Yamasha című dalával és annak bulis klipjével tört be a hazai könnyűzenei piacra.

Más tehetségkutatókkal szemben a Joy Club Casting akciójának az az előnye, hogy itt nem kell nevezni, drukkolni, versenyezni. Csak egyszerűen, felszabadultan bulizhatsz míg a szerencse rád talál. A 1 Music Chanel mind az előválogatókat, mind a döntőt filmezi. A felvételek a készítést következő héten kerülnek adásba, így azok is viszontláthatják magukat a képernyőn, akik nem kerülnek a kiválasztottak közé.

Azoknak, akik nem törnek TV-s babérokra, szintén érdemes ellátogatni a szórakozóhelyre, hiszen a környék legnagyobb bulijaiban lehet részed a Joy Club két szintjének három klubjában, ahol a retrotól a clubzenéig bármire kitombolhatod magad.


Joy Club Casting


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: