2013-03-11 16:30:19• hírek • Póti Orsolya

Csak a megyeközpontban van szabad állás

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség legfrissebb közleménye szerint összesen 205 szabad munkahely várja az elhelyezkedni vágyókat ebben az időszakban.

Jelenleg csak a megyeközpontban hirdettek meg szabad állásokat, így Tasnádon, Nagykárolyban, Avasfelsőfaluban, Turcon és Erdődön nincs betöltésre váró állásajánlat. Szatmárnémetiben összesen 205 személyt alkalmaznának: ezekből 13 munkahelyre felsőfokú végzettségű munkaerőre van szükség, 175 álláshoz középfokú végzettség kell és 17 munkahelyre várnak szakképzetlen munkásokat.

A munkaerőhiány ezúttal is a textiliparban és bőrfeldolgozó iparban a legnagyobb, ezekben 140 személyre van szükség. Továbbá keresnek 12 hegesztőt, 2 életmentőt strandra, 2 festőt, 3 takarítónőt, 3 gyógytornászt, 3 villanyszerelőt, 2 bárpultost, valamint programozót, mérnököt, bolti eladót, kőművest és kereskedelmi ügynököt.

Több, mint száz munkahely várja azokat, akik külföldön szeretnének szerencsét próbálni. Hollandiában és Norvégiában elsősorban a mérnöki végezettséggel rendelkezők kapnak munkát, de Norvégiába 50 idegenvezetői állás betöltésére jelentkezőt is várnak.

Németországba egy szoftvermérnöki állás vár betöltésre, Máltán 5 programozóra (Dynamics AX) van szükség, Lengyelországba pedig két értékesítési referenst várnak. Továbbá szükség van 1 reumatológus és egy neurológus szakorvosra Svédországban, Dániában pedig 2 pszichiáter szakorvosnak biztosítanának munkahelyet.

Aki további információkat szeretne megtudni az állásokkal kapcsolatban a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség  0261-770237-es  telefonszámán, vagy személyesen a helyszínen, a Ion Ghica u. 36 szám alatt érdeklődhet.

A megyeközpontban betöltésre váró állásajánlatok ide kattintva megtekinthetőek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: