2011-02-01 16:45:25• hírek • Szatmar.ro

Egy hét, négy meccs

Bár az utánpótlás-válogatottak edzőtábora miatt egy hetes bajnoki szüneten vannak a női kosárlabda-bajnokság élvonalában szereplő csapatok, a Szatmárnémeti VSK-ra mégis mozgalmas, mondhatni meccsgazdag hét vár. És ez pont az ifi-válogatottak edzőtáborával függ össze.

A román női U18-as és U20-as válogatottak ugyanis pont Szatmárnémetiben tartják a központosított felkészülésüket, az alkalmat kihasználva pedig megmérkőznek a VSK-val. Szerda délután 18 órai kezdettel előbb az U20-as, csütörtök délután ugyanabban az órában pedig az U18-as nemzeti csapat lesz a szatmáriak ellen. Pénteken pedig, szintén 18 órai kezdettel, egymással méri össze tudását a két válogatott.

A VSK aztán szombat délben a Bukaresti Olimpiával csap össze, immár a bajnokság keretein belül. Mivel a fővárosi gárda nyolc játékosa is tagja az utánpótlás-válogatottaknak, ezért a klub vezetői úgy döntöttek, hogy nincs értelme még egyszer elutazniuk Szatmárnémetibe. Ezen a találkozón már Dan Fleseriu ül a VSK kispadján, ezt a furcsa kijelentést pedig azért célszerű megjegyezni, mert szerdán Éles Péter menedzser irányítja a csapatot - mivel Fleseriu egyben az U20-as csapat szövetségi kapitánya is.

„A két barátságos mérkőzésen mindenki játéklehetőséget kap, így egyik kezdőember sem fog 20 percnél többet pályán lenni", mondta az újdonsült edző-menedzser, még a felkészülési meccsekre célozva..

A szombati bajnoki után nem sokkal egy újabb, valamivel nehezebb feladat vár a VSK-ra, mivel kedd délután 17 órai kezdettel a Temesvárt fogadja a csapat a rájátszás ötödik fordulójában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: