2013-11-08 15:36:21• hírek • (x)

Csajozz, pasizz, szilveszterezz Görögországban

Már nagyon unod a megszokott, itthoni szilveszteri bulikat? Utazz el és bulizz egy nagyot Görögországban!

Görögország az a hely, ahol a legjobb nyaralni - tartják a legtöbben, de nagyon tévednek. Görögország télen is vonzó, de nem az olümposzi hegyek miatt. Fergeteges bulik vannak a helléneknél szilveszter táján is, a Challenge Travel segítségével pedig bele is kóstolhatsz ezekbe.

A négy éjszakás bulimaraton december 29-én veszi kezdetét, ekkor indul a busz Szatmárnémetiből az istenek földjére. Érkezés után a társaság beleveti magát a Szaloniki szilveszteri forgatagba, melyben közelebbről is megismerkedhetsz a görög félistenek testével rendelkező fiúkkal és az afroditéi szépségű helyi lányokkal, akik annak idején még az istenek fejét is elcsavarták.

A forgatag után pedig jöhet a szilveszteri buli, amelyen kitombolhatod magad, úgy mint soha eddig: nem fog seprűnyéllel kopogtatni a lenti szomszéd a hangos zene miatt, nem szólnak rád a szülők! A bazinagy görög szilveszteri buliban lesz görög zene, igazi hellén étel-specialitások és tánc hajnalig - biztos lehetsz benne, hogy a zorbázás sem fog kimaradni.

Másnap a görög borok mámorító hatásából egy kiadós ebéd ráz majd fel, majd kirándulások követeznek Pydnára és Katerinibe!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő alkalmat, foglalj helyet mielőbb a Golescu utca 7 szám alatti utazási irodában a Challenge Travelnél. A részvételi díj csak 265 euró, azaz szinte semmi ahhoz képest, hogy mennyi élmény vár majd rád a csodálatos Görögországban.

Szilveszterezz Görögországban!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: