2005-10-08 09:42:41• hírek • Szatmár.ro

Csábítsd el újra a partnered!

11111.jpgA nők szeretnek elcsábítani, a férfiak pedig imádnak elcsábítottnak lenni.

A hosszú kapcsolatban a szex előbb-utóbb valamiféle rutinná válhat. A meglepetés sokat számít. A nők szeretnek elcsábítani, a férfiak pedig imádnak elcsábítottnak lenni. A csábításban mindkét oldalon egyetértés van. Ez az a pont, ahol mindkét nem képviselői megértik egymást, ha a nő jól tudja használni az eszközeit.

A férfiak gyenge pontja a szex. Minden nő, akinek van egy kis élettapasztalata, tudja ezt. És a nőkkel ellentétben, akik szívesen álmodoznak, a férfiaknak kell a látvány, hogy beinduljanak. Az utcán, a TV-ben, a moziban, a szórakozóhelyeken az ígéretesen és sejtelmesen kivillanó keblek és combok - női praktikák, melyek felkorbácsolják a férfiak vérét. És működik a csábítás eme trükkje évezredek óta. Pláne, ha a nő fut még néhány kört is, netán ellenkezik is egy keveset. Vannak, akiknek az örökös szexuális kihívás, frusztrációt okoz, de vannak, akiket ez lenyűgöz, s újabbakra vágynak. A vélemények megoszlanak ezen a téren. Minden az egyéniségtől függ. És mi a helyzet a párkapcsolatokkal? Mit lát a férfi, miután visszatér a kis virtuális túrájáról? A nőt, akit már jól ismer, akit néha esetleg unalmasnak talál a "kívül látottakhoz" képest. (Még a legszebb lány sem szükségszerűen szexis mindig.)

Nem arról van szó - mondja Dr. Yves Donadieu, francia pszichológus - hogy minden nőnek szexbombának kell lennie. De a hosszú kapcsolatban a szex előbb-utóbb valamiféle rutinná válhat. A meglepetés sokat számít. A nők szeretnek elcsábítani, a férfiak pedig imádnak elcsábítottnak lenni. A csábításban mindkét oldalon egyetértés van. Ez az a pont, ahol mindkét nem képviselői megértik egymást, ha a nő jól tudja használni az eszközeit.

De miről is van szó? Mit tegyenek a nők, hogy újra meghódítsák párjukat? Ha a nő nem is egy kifejezett szépség, vagy netán már néhány kilóval több, mint megismerkedésükkor, akkor is el tudja csábítani újra és újra élete párját. - állítja Dr. Donadieu.

Hogyan? Szakítson a megszokott rutinnal, a mindennapi külsővel, és lepje meg egy "másik nővel" párját! S ha sikerül egyszer, miért ne sikerülne máskor is? S mire is van szükség, hogy másik nővé váljunk, hogy egy új szerepet játszunk? Kosztümre, mint a színházban. Azaz ruhára, fehérneműre, hálóingre, harisnyára. S, hogy melyik és milyen az, amivel elbűvölheti párját, azt a nőnek kell kitalálnia, Talán már tudja is. Talán már mondta is párja (nézd milyen szexi az a harisnya!), csak éppen a nő elengedte a füle mellett, vagy akkor még nem akarta meghallani. Lehet, hogy féltékenyen nézte, amint párja nyála csorog a filmbeli vetkőzős jelenet láttán? De hiszen "mozizni" otthon is lehet!

Nos, ha minden olyan jelet visszaidézett már emlékezetében, melyekre párja célzást tett, s gondosan kiválasztotta a megfelelő kellékeket, már csak a megfelelő estét kell kiválasztani. Dr. Donadieu szerint a legjobb a péntek este, vagy egy olyan nap, amelyeikről tudja, hogy párjának biztosan jó napja lesz, és jókedvűen fog hazatérni. A fáradtan, mogorván hazatérő férfit idegessé teheti a legcsábítóbb praktika is.

Gondosan sminkelje ki magát, tegye rendbe frizuráját, öltse fel a kiválasztott "jelmezt", s legyen ELLENÁLLHATATLAN. Egy nő, aki jól érzi magát a bőrében, akinek tetszik saját látványa, az kívánatos is a férfi szemében. Bűvölet és varázslat részesei lesznek mindketten. - állítja a pszichológus.

Életforma.hu 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: