2014-02-26 15:21:37• hírek • (x)

Csábító akciókkal vár az Aquastar március 8-9-én

Az Aquastar élmény- és gyógyfürdő romantikus vacsorával és egyéb csábító akciókkal várja a párokat.

Felejthetetlen élményekkel, kényeztető programokkal, romantikus pillanatokkal várja a nemzetközi nőnap alkalmából a párokat a régió kedvenc élmény- és gyógyfürdője, az Aquastar. Az akciós csomagok persze nem csak pároknak szólnak, a fürdőnek olyan egyszemélyes akciós ajánlata is van, amit vétek lenne kihagyni. Az Aquastar ajánlatai közül bármelyik remek lehetőség nők napjára, akár páros, akár szóló programról van szó.

A Romantikus vacsora akció keretében a pár egésznapos belépőt kap az Aquastar Medence- és Szaunavilágba és természetesen egy kétszemélyes, gyertyafényes vacsorát. Ennek ára két fő részére csupán 80 lej.

A Felejthetetlen élmények csomagban a pár egésznapos belépőt kap az Aquastar Medence- és Szaunavilágba, masszázst és Choco Fantasy habfűrdőt és egy gyertyafényes, pezsgős vacsorát. Két személyre a csomag összesen 200 lejbe kerül.

A Tavaszi kényeztetés hölgyek részére csomagban egy egésznapos belépő szerepel, bőrradírozás, 60 perces relaxációs masszázs, kozmetikai arckezelés - összesen 150 lej/fő áron.

Az akció március 8 és 9-ére érvényes.

Aquastar - kényeztető programok nőnapra

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: