2014-02-13 15:23:16• hírek • Szatmár.ro

Csábító ajkak Valentin napra

Valentin napján a legtöbb nő szeretne igazán csábító és ellenállhatatlan lenni. Ehhez nem minden esetben kell méregdrága fehérneműt vagy egyéb ruhadarabot vásárolni.

Elég, ha az ajkakra valamivel több figyelmet szentelünk és kellőképpen kihangsúlyozzuk. Hidratálás, jó kontúr és megfelelő színválasztás. Ezek az alapkövetelmények, melyek betartásával irigylésre méltó és csábos ajkakkal büszkélkedhetünk. A téli szezonban - Valentin napján különösen - a hangsúlyt az ajkakra kell helyezni. Kezdjük egy intenzív kezeléssel, ezt követően pedig hangsúlyozzuk a legcsábítóbb vörös árnyalattal. Toppon van a piros minden árnyalata. Függetlenül attól, hogy matt vagy fényes rúzst választunk, ne feledkezzünk meg a kontúrról.

Könnyed ajakradírozás: kevés bőrradírral, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk át az ajkakat, majd ezt követően kenjünk rá kevés intenzív hidratáló balzsamot, ami kellőképpen ápol.

Amennyiben azt szeretnénk, hogy a rúzs minél tovább tartson, alapként használjunk púdert is.

A kontúrozáshoz válasszunk a rúzs színéhez illeszkedő krémes textúrájú kontúrceruzát.

A vörös rúzs esetében különösen fontos, hogy azt ecsettel vigyük fel az ajkakra.

Végül a rúzsra akár egy átlátszó szájfényt is felvihetünk, mivel ezáltal még több érzékiséget kölcsönöz az amúgy is ellenállhatatlan ajkaknak. Ne feledjük, a vörös rúzs ellenállhatatlanná és szexissé tesz, öltöztessük ajkainkat is Valentin napi varázsba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: