2007-11-15 12:47:01• hírek • Szatmar.ro

Csábítási útmutató férfiaknak

Minden fiúval megtörtént már, hogy azon törte fejét, hogyan csábíthatna el egy nőt.

Akármennyire erősnek és elszántnak akarnak látszani a férfiak, köztudott, hogy számos belső vívódás zajlik le bennük és a feszültségek oka általában egy stratégia kialakítása. Minden fiúval megtörtént már legalább egyszer, hogy azon törte fejét, hogyan csábíthatna el egy nőt és érhetné el, hogy az belézúgjon. Segítségképpen összeállítottunk egy listát, amely segíthet eligazodni a nehéz percekben is.

  1. Légy természetes.

Ne próbálj másnak látszani és ne vállalj fel olyan szerepet amely nem téged jellemezz. Légy önmagad, megjelenésed nyogodt legyen, hisz „Ő” nem az egyedüli lány a világon, ha a dolog nem megy, számos alkalmad lesz még megpróbálni más lányokkal. Ne hagyd, hogy erőt vegyen rajtad a félelem, gondolj arra, hogy a lányok is számos esetben félénkek, ám lehet, hogy ők jobban leplezik.

  • Ha úgy érzed nem jársz sikerrel, ne próbád túlszárnyalni saját képességeidet, lépj át ezen és gondolj arra, hogy lesz más alkalmad jóvátenni a dolgokat.
  • Mellőzd az olyan típusú gondolatokat mint: „ ha ez a lány elutasít, akkor azt jelenti, hogy nem vagyok képes semmilyen lányt meghódítani, tehát nem tetszem a lányoknak ezért soha többé nem próbálok meghódítani egy lányt”, vagy „nem érdekel mit gondol ez a lány, akármikor helyettesíthetem mással, akár egy alakatrészt”. Az ilyen stílusú felfogások minden bizonnyal elvágják előtted az utat.
  • Ne próbálj sokkal „keményebbnek” látszani, mint amilyen vagy, mivel megjelenésed mesterkélt lesz.
Nem minden a külső.


A kinézet fontos, de mégsem képez eldöntő kritériumot. A férfiak a nőket kinézetük alapján értékelik, ezért természetes, hogy azt hiszik, hogy a nők is így gondolkodnak. A nők kevésbé értékelik a megjelést, számukra sokkal fontosabb, az az állapot ahogyan érzik magukat a férfi társaságában. Egy kellemes megjelenés, érdekes vonások, elegáns ruha – mindez segítséget nyújthat a nők megközelítésében, de csak ennyiben: MEGKÖZELÍTÉS; a hódítás lényegében sokat függ attól, hogy milyen a viselkedésed, az egyéniséged, és mennyire tudod elérni, hogy jól érezze magát a társaságodban. Következtetésként elmondható, hogy egy kellemes megjelenés nagyban emeli esélyeidet a lányhoz vezető úton, de nem a kinézeted lesz az, ami melletted tartja majd a lányt. Ne hagyatkozz tehát a megnyerő külsőre azt gondolva, hogy az minden ajtót megnyit előtted.

Szabadulj meg ettől a mentalitástól: „Nekem nem szükséges szívességet tennem egy nőnek, ahhoz, hogy meghódítsam.”

A férfiak fejében létezik egy gondolat, miszerint egy nőnek meg kell fizetnie a szivességeket, amelyeket a férfiak tesznek értük. Nem lehet tudni pontosan honnan, de lehetséges, hogy egy genetikai információból származik az a tudat, miszerint ha egy férfi szívességet tesz egy nőnek, a nő automatikusan egy nagyfokú szimpátiát kell érezzen a férfi iránt, mitöbb szerelmes kell legyen és az ágyában kell kikötnie. A valóságban a férfiak minduntalan szivességeket tesznek a nőknek, és meggyőződésük alapján, úgy gondolják, hogy egy moziba való meghívás, vagy egy vacsora elköltése után, a nőnek „be kell adnia a derákát”. Ennél sokkal súlyosabb esetekben, a férfiak nem tesznek semmilyen szivességet, míg nem kapnak valamit cserébe(a legtöbb esetben szexet).

Ezek alapján, ha tényleg udvarias akarsz lenni egy lánnyal, tedd azt saját meggyőződésből, anélkül, hogy valamit várnál cserébe és akkor minden esélyed megvan ahhoz, hogy meghódítsd.

  • Ha nem akarasz valamit megtenni egy lányért, ne tedd csak azért, hogy lenyűgözd.
  • Ne alkalmazd viszont, a másik végletet sem: „ Én soha semmit nem teszek meg egy lányért.”
  • Ha kedves vagy egy lánnyal, nem azt jelenti, hogy szivességet teszel neki, tehát ne várd el, hogy ezért „fizessen”.

 

Ne ess kétségbe a gondolatra, hogy találkozni fogsz vele.

 

Egy lány megérzi, ha a fiú „kétségbeesett”. Az a férfi, aki egész nap azon gondolkodik, hogyan viselkedjen a randi ideje alatt, nagy esélyekkel rendelkezik, hogy ténylegesen elszúrja az első találkozást. Minél többet agyalsz azon, hogyan hívhatnál el valakit egy randira, mit fogsz mondani és mit fogsz tenni mikor találkoztok, annál inkább nő az elbaltázás esélye. Az emberi természethez tartozik, hogy mikor az egyén ingerült, vagy ideges és izgul, a hang közvetíti a feszültség állapotát. Ne izgulj túlságosan a találkozás gondolatára, ne hagyd, hogy olyan gondoltok kísértsenek, mint: „ mit fogok mondnai, ha meglátom?”, „remélem nem fogok hülyének tünni”, vagy „mennyit kéne várnom rá”, hiszen ezek a gondolatok, nem tesznek egyebet csak feszültséget okoznak. Légy természetes, hagyd, hogy a dolgok maguktól kibontakozzanak és próbálj ne dadogni.

Légy mindig formában!

Férfi vagy, tehát légy erős. A lányok nem szeretik a sörpocakot, a vékony karokat és a keskeny vállakat. Számos mód van arra, hog formában tartsd magad. Járhatsz szaladni, fitnessterembe vagy akár otthon is végezhetsz gyakorlatokat. Gondolj arra, hogyha nem vagy jó fizikai formában, nem leszel képes úszni járni, nem tudod ölbevenni kedvesed és mi van ha a horizonton feltűnik egy „erős” rivális? Hogyan tudsz majd megküzdeni hölgyed kegyeiért? Talán egy sörivó versenyen?

Másrészt fontos a pszichikai állapot is. Egy férfinak jó humorérzékkel kell rendelkeznie, és optimistának kell lennie, hogy bátorítsa a lányt, ha el van keseredve. Semmi esetre sem szeretnek a nők, félős, siránkozó, depressziós férfiakkal randizni.

Tedd meg az első lépést!

A kezdeményező készség nélküli férfikat a nők irányítják, és amikor ezek elfáradnak és nincs ki átvegye az irányítást, a kapcsolatnak annyi. Kezdeményezz te egy telefonhívással, hívd el valahová, ne tegyél fel mindig banális kérdéseket, arról, hogy „hova menjünk?”, „mit csináljunk?”. Természetesen hagyd őt is, hogy kifejtse gondoltait, de ne hagyd, hogy belefáradjon a megoldások keresésében. Ha neki vannak öteleti, vedd figyelembe, de ne várj mindent tőle, lepd meg kellemesen, legyen tiéd az első lépés.

Még ha le is fagysz az első randin, gondolj arra, hogy talán ő sincs a legjobb formában, ne várd, hogy ő tegye kellemessé a hangulatot. Fogd meg a kezét, mondj valami vicceset, ne hagyd, hogy a hallgatás legyen urrá a beszélgetésen, kísérd haza és csókold meg. Az első randikon, a nők nem akarnak merészek lenni, nehogy könnyelműnek legyenek titulálva, de ez nem azt jelenti, hogy el fog utasítani ha netalántán megakarnád csókolni, vagy átölelni. Azét nem árt óvatosnak lenni, nehogy megijeszd az ilyen jellegű kezdeményezéssel.

Tanulj meg nemes lelkűnek lenni.

Ezalatt nem azt értem, hogy olyannak kell lenni, mint a nagylelkű urak, a házassági hirdetésekből, de semmiképp sem fogod lenyűgözni, ha eltünsz olyan ünnepeken, mint Karácsony, Húsvét, Március 8, vagy a szülinapján. Ugyanakkor csúnya dolog meghívni egy lányt a városba, majd megkérni, hogy fizesse ki fogyasztását. A materialista nőktől való félelemben, egyes férfiak úgy gondolják, hogy nem szabad semmi ok nélkül megajándékozni egy nőt, mert rossz szokásokat alakíthat ki. Ez egy nagyon félresikerült gondolat, mivel köztudott, hogy a nők szeretik az ajándékokat és itt nem az ajándék értékéről van szó. Sehol sem fogtok találni, egy olyan nőt, aki elutasítana egy ajándékot a kedvesétől, főleg ha azt jó szándékkal vásárolta a férfi.

Igen kellemetlen az a helyzet, mikor a férfi egyik extravagáns dologtól a másikig ugrál, eközben elvárja kedvesétől, hogy az szerény legyen és ne legyenek óhajai. Ugyancsak negatív hatást kelt, ha egy férfi feltételekhez köti ajándékait: „Megveszem neked az X parfümöt, ha...”

Vajon a férfiak nem szeretik boldognak és elégedettnek látni párjukat? Ha egy nő látja, hogy a férfi értékeli, nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is, biztosan ő is hasonlóképpen jár majd el, mitöbb nem lesz olyan férfi aki elnyerje kegyeit, mert a „lábaid előtt fog heverni”.

Szelényi Anna

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: