2011-11-03 09:32:54• hírek • www.blikk.hu

Cristofelt szexelni küldik a villába

Valószínűleg leesik majd a villalakók álla, amikor Cristofel újra beköltözik a villába.

Az egykori skalpvadász persze nem vehet részt újra a játékban, csupán vendégként érkezik a többiekhez.

Látogatása minden bizonnyal felkavarja a kedélyeket, de végre Veronikának és Eszternek alkalma lesz arra, hogy számon kérjék a fiút. Távozásakor írt levele ugyanis hatalmas port kavart, Eszter közellenség lett, Veronikának pedig egyetlen pillanat alatt tört darabokra a szíve.

–Nagyon boldog vagyok, el sem tudom mondani, mennyire! Azzal, hogy visszamehetek a villába, lehetőséget kaptam arra, hogy beteljesítsem a sorsomat – mondta a Blikknek Cristofel, aki alig várja már, hogy találkozhasson szerelmével, és megmagyarázhassa baklövését. – Ismerem Veronikát, eleinte ellenezni fogja a velem való találkozást, de remélem, hogy beadja a derekát, és újra együtt lehetünk – tette hozzá.

Hogy Veronika hogyan fogadja majd szerelmét, egyelőre nem lehet tudni. Az idő múlásával láthatóan jobban viseli a fájdalmat, Cristofel érkezése azonban talán újra felszakítja a régi sebeket. Alexosz exe – bár szakított a fiúval – többször is bevallotta, nagyon szereti Cristofelt, annak ellenére, hogy mennyire megbántotta. Kérdés, hogy a viszontlátás dühöt vagy szeretet hoz majd ki belőle.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: