2013-05-22 10:06:15• hírek • Blikk.hu

Cristofel: Vivien mellett megkomolyodtam

A kubai macsó igazi skalpgyűjtő hírében áll, ám most úgy tűnik, rabul ejtették a szívét.

Utoljára ez VV Veronikának sikerült, csakhogy a kapcsolatuk botrányos véget ért, Alekosz exe fel is jelentette a skalpvadászt, amiért az kezet emelt rá. Cris azonban azt állítja, most végre megkomolyodott.

- Hetekig udvaroltam neki, miután egy közös ismerősünk bemutatott minket egymásnak - mesélt Cristofel új szerelméről. Az egykori VV-s sohasem tagadta, hogy a dekoratív lányokat szereti, nem zavarták a mesterségesen felturbózott idomok és az sem, ha szíve választottja szépségével, vagy a testével kereste a kenyerét. A kubai macsó azonban azt állítja, Vivien, bár szintén egész más.

- Vivien egy úrinő, őt meg kellett hódítani. Azóta már együtt élünk, és már a szüleimnek is bemutattam őt. Apukám meg is jegyezte, milyen szerencsés vagyok, hogy ilyen csinos lány a párom. Mindemellett istenien főz, rengeteg közös programot csinálunk együtt, kirándulunk, moziba járunk, legutóbb például egy aquaparkban fürdőztünk - meséli Cristofel, akinek rengeteg irigye akad. - Fütyülnek és megfordulnak utána a férfiak. Sokan bántanak is minket, hogy ez csak érdekszerelem, de mi komolyan közös jövőt tervezünk.

A teljes terjedelmű cikk a Blikk oldalán olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: