2010-03-06 20:04:20• hírek • Szatmár.ro

Crin Antonescu marad a PNL elnöke

Újraválasztották a Nemzeti Liberális Párt eddigi elnökét. Crin Antonescu 986, ellenjelölte Ludovic Orban 357 szavazatot gyűjtött be, írja az Impulzus.ro hírportál.

A Nemzeti Liberális Párt kongresszusán újabb elnöki mandátumot kapott Crin Antonescu. Egyedüli ellenjelöltje Ludovic Orban volt, aki eddig a párt alelnökeként tevékenykedett, akinek nem sikerült túl sok támogatót maga mellé állítania, még úgy sem, hogy Călin Popescu Tăriceanu, korábbi miniszterelnök is az eddigi elnököt bírálta felszólalásaiban.

A szavazás eredményeként Crin Antonescu 986, Ludovic Orban 357 szavazatot kapott, húsz szavazat pedig érvénytelen volt. A párt alelnökeinek a következő személyeket választották: Aristotel Căncescu, Daniel Chiţoiu, Mircea Diaconu, Victor Paul Dobre, Relu Fenechiu, Răducu Filipescu, Lucian Iliescu, Rareş Mănescu, Vlad Moisescu, Norica Nicolai, Cornel Popa, Dan Radu Ruşanu, Romeo Stavarache, Varujan Vosganian, Mihai Voicu. Az ellenjelölt, az eddigi alelnök egyszerű parlamenti képviselőként marad a párt színeiben.

Az újraválasztott elnök első beszédében elmondta, a következő három évben komoly munka vár a pártra az ellenzék képviselőjeként, majd egységességre kérte fel a pártját.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: