2013-02-04 14:38:02• hírek • Szatmár.ro

Creative Hobby Shop - Lájkolj és nyerj!

Vásárlási utalványt nyerhetsz a szatmárnémeti Creative Hobby Shop február 4-én induló Facebookos játékával. Emellett a hobbibolt számos akcióval is várja kedves vásárlóit.

Mindössze annyi a dolgod, hogy lájkold és oszd meg a Creative Hobby Shop Facebook oldalát február 15-ig. Az összes lájkoló között február 15-én, este 18 órakor kisorsolnak három darab 40 lej értékű vásárlási utalványt, amelyeket a szerencsés nyertesek a boltban válthatnak be.

A nyereményjáték mellett árengedményekkel is várja vásárlóit a Creative Hobby Shop egész hónapon át. Március 1-ig akár 25 százalékkal kedvezőbb árakon is beszerezhetőek a kívánt a dekorációs tárgyak, hobbitermékek és ékszerkellékek.

20 százalékkal olcsóbban kínálják a gipszformákat, a Cernit süthető gyurmát és a quilling szetteket, 25 százalékkal kedvezőbb áron vásárolhatóak meg a szalvéták, a gyöngyök és az ékszerkellékek, 15 százalék engedmény jár a fatárgyakra és a bögrékre, valamint olcsóbban juthatsz a festékekhez és a hobbivegyszerekhez is.

Egyébként a Creative Hobby Shop egyre népszerűbb a szatmáriak körében, hiszen mind többen érdeklődnek a dekorációs- és hobbitermékek iránt, melyek kínálata folyamatosan bővül. A boltban két hetente megszervezett workshopoknak köszönhetően egyre többen készítik el saját kezűleg dekorációs tárgyaikat és ékszereiket.

Ebben az időszakban főként gyapjúk, dekofilcek, húsvéti dekorációk, fatárgyak, farsangi gyerekmaszkok, fatárgyak, bádogtermékek, flitterek, gipszformák és porcelánfestékek széles választéka várja a vásárlókat, valamint hamarosan megjelennek a tavaszi dekorációk is a bolt polcain.

Február 8-án pénteken újabb workshopon vehetnek részt az érdeklődők, akik ezúttal a textildecoupage-al ismerkedhetnek.

Creative Hobby Shop Szatmárnémetiben a Stefan cel Mare utca 2. szám alatt.

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek 09.00-18.00
Szombat 09-12.00

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: