2008-09-20 10:54:57• hírek • Szatmar.ro

Crank - Felpörögve

Izgalmas akciófilm. Főszerepben Jason Statham és Dwight Yoakam.

Chev Chelios nem várt telefonhívásra ébred. Támolyog, gyakorlatilag nem tud mozogni, és a szíve is alig ver, nagy erőfeszítésébe kerül, hogy felvegye a mobilját. Ricky Verona van a vonalban, és elárulja hősünknek, hogy megmérgezte álmában: már csak egy órája van hátra.

Mint kiderül, Chev egy bérgyilkos, aki a Nyugati Parti bűnszövetkezeteknek dolgozik. Chev eddig soha nem hibázott, de a múlt éjszakai meló váratlan kudarcba fulladt. Chev ugyanis futni hagyta a célpontot: ki akar szállni, hogy új életet kezdhessen barátnőjével, Eve-vel.

Most Chevnak - szó szerint - rohannia kell az életéért. Csak úgy képes lelassítani a szívét leállítani készülő mérget, ha testében folyamatosan magasan tartja az adrenalin szintet. Ahogy az óra sebesen ketyeg, Chelios nagy zűrzavart okoz Los Angeles utcáin, s mindenkit elsöpör, aki az útjába mer állni.

Meg kell mentenie Eve-et, ki kell cseleznie az őt üldöző fejvadászokat, miközben meg kell találnia az ellenanyagot is, mielőtt szíve végleg feladja. De adrenalin szintje közben egy pillanatra sem eshet vissza.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: