2013-10-25 15:54:48• hírek • Szatmár.ro

Craiován játszanak a kosaras lányok

Szombaton Craiován, vasárnap Alexandrián játszanak a VSK kosárlabdázói.

Két idegenbeli bajnoki meccs vár a hétvége során Éles Péter tanítványaira. Szombaton 12 órai kezdettel Craiován játszanak a lányok, s esélyesként lépnek pályára a női kosárlabdabajnokság ötödik fordulójában. S ha már egy tíz órás utat megtesznek, lezavarnak egy másik meccset is: a Craiovától 140 kilométerre levő Alexandrián egy előrehozott bajnoki mérkőzést játszanak le, ugyanis a Teleorman jelezte, hogy jövő szombaton nem tud Szatmárnémetibe jönni. A két csapat vezetőinek sikerült megegyezniük, így most Alexandrián, a tavaszi idényben pedig Szatmárnémetiben fognak játszani.

- Normális esetben nem lehet gond a győzelem, az erőviszonyok alapján úgy 15-20 ponttal nyernünk kellene a légiósokkal nem rendelkező hazaiak ellen. Ami az alexandriai meccset illeti, ott reálisan nincs esélyünk a győzelemre, de ezzel előzetesen is számoltunk. A cél az volt, hogy az első hat fordulóban négy győzelmet gyűjtsünk be” – nyilatkozta Éles Péter.

Nemzeti Liga, 5. forduló, szombat: Craiova–Szatmárnémeti, Arad–Rapid, Gyulafehérvár–Nagyvárad, Marosvásárhely–Galac, Temesvár–Brassó, Sepsiszentgyörgy–Kolozsvár. Hétfő: Targoviste–Alexandria

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: