2016-06-03 17:50:47• hírek • Választási hirdetés

Cozma: a játékszabályokat be kell tartani!

A PNL szatmárnémeti polgármester-jelöltje a kampánycsend beállta előtt pár órával tartott sajtótájákoztatót.

A Nemzeti Liberális Párt székhelyére hívta sajtótájékoztatóra a sajtó képviselőit péntek délután Adrian Cozma polgármesterjelölt. A politikus kijelentette: Adrian Stef közpénzből kampányol, s ő bár jelezte már ezt, ez a tevékenység nem hagyott alább. Cozma szerint a Batizi úton például pénteken a Szatmár Megyei Tanács által készíttetett, a négy évnyi megvalósítások összefoglalójával együtt osztogatják Stef polgármesterjelölti szórólapjait. "Személyesen ellenőriztem, és legkevesebb ötven postalábában láttuk ezt" - mondta felháborodva Cozma.

A PNL polgármesterjelöltje szerint a másik eset hasonlóan súlyos: információi szerint a Szatmár Megyei Kórházban az egészségügyi személyzet osztogatta a betegek körében a Stef-Govor páros megvalósításairól szóló beszámolót, a kiadvány lapjai között pedig egy levél is volt a megyei tanács logójával és Stef polgármesterjelölt aláírásával. Adrian Cozma szerint a betegek adatait egy táblázatba is gyűjtötték.

Adrian Cozma kész az ügyben bejelentést is tenni a választási bizottságnál, ugyanúgy ahogy a Dorel Coica szórólapjai esetében tapasztalt hiányosságok esetében is tette. "Coica olyan szórólapokat osztogatott Szatmárzsadányban, amelyeken nem szerepelt a párt logója és az sem, hogy milyen mennyiségben készültek" - magyarázta Adrian Cozma.

(x)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: