2013-04-08 14:09:58• hírek • Szatmár.ro

Consult Scolari: Cambridge nyelvvizsgát is szerveznek

Számos hamarosan induló nyelvtanfolyammal és borismereti kurzussal várja leendő tanulóit a képzési központ.

Ami hetekkel ezelőtt csak terv volt, mára megvalósult: a Consult Scolari Egyesület Aurel Vlaicu utca 151 szám alatt található képzési központjában már Cambridge nyelvvizsgákat is szerveznek! A középfokú angol nyelvvizsgának megfelelő First Certificate megmérettetés megszerzésének rengeteg előnye van, ugyanis az ezzel rendelkező diákok például mentesülnek az angol nyelv érettségi alól, valamint annak sem kell fájjon a feje, akik az egyetemet lezáró vizsgán angolból is kellene bizonyítaniuk. Ez a nyelvvizsga továbbá alapfeltétel komoly külföldi állás betöltésekor, illetve a külföldi egyetemre felvételiző diákok többletpontokat kapnak a Cambridge diploma birtokában.

A nyelvvizsgára jelentkezők több módon is bizonyíthatják nyelvtudásukat. A papír alapú, írásbeli vizsgát is választhatják - erre április 20-ig lehet jelentkezni a Consult Scolarinál -, vagy számítógépes, online felmérésre is jelentkezhetnek május 15-ig. Az írásban vizsgázók június 8-án, a számítógépen vizsgázók június 15-én kell számot adjanak tudásukból.

A képzési központban továbbá április 12-ig lehet jelentkezni a már megszokott idegennyelv-tanfolyamokra. Az érdeklődők itt angol, német, francia, magyar és román nyelvtudásukat mélyíthetik el, vagy éppen alapozhatják meg. A standard nyelvtanfolyamok 120 órásak és természetesen több szinten zajlanak, tehát a kezdők ugyanúgy bekapcsolódhatnak az oktatásba, mint a középhaladók vagy haladók.

A Consult Scolarinál továbbá fordításokat is készítenek a fent említett nyelvekről, illetve nyelvekre, sőt, vállalkozások bemutatóját és portfóliókat is elkészítik angol és német nyelven.

A borok szerelmeseinek is kedvez az egyesület:
április 20-22. között ugyanis alapfokú borismereti tanfolyamon vehetnek részt az érdeklődők, melyen megismerkedhetnek a Kárpát-medence szőlőfajtáival, a bor etikettel és kultúrával. Nem utolsó sorban, a kurzus ideje alatt ötvenféle bort is megkóstolnak.

A nyelvtanfolyamokkal, a Cambridge nyelvvizsgával kapcsolatban, illetve a Consult Scolari Egyesület tevékenységével kapcsolatban
a Consultscolari.ro honlapon található elérhetőségek valamelyikén lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: