2014-05-27 15:16:36• hírek • Kocsis Zoltán

Coica: többé nem lesznek választási bannerek Szatmárnémetiben!

Ultimátumot szabott Dorel Coica szatmárnémeti polgármester a várost ellepő választási bannerek eltüntetésére. Coica ugyanakkor egy elég bizarr kijelentést is tett keddi sajtótájékoztatóján: ezentúl egyetlen választáson sem ad engedélyt a molinók kifüggesztésére!

Szatmárnémeti első embere május 29-ig, azaz csütörtökön 13.00 óráig szabott határidőt a különböző politikai pártoknak, hogy eltüntessék a hétvégén megtartott európai parlamenti, valamint időközi parlamenti választások hirdetéseit és jelöltjeiket ábrázoló bannereket. Amennyiben a pártok nem veszik figyelembe az ultimátumot és túllépik a határidőt, „akkor a polgármesteri hivatal szedeti le a bannereket, a költségeket pedig a pártoknak kell megtéríteniük", fejtette ki a város első számú közméltósága.

Coica a keddi sajtótájékoztatón egy bizarr kijelentéssel is meglepte a média képviselőit. „A következő választásokon egyetlen bannert sem engedek a pártoknak, hogy kihelyezzenek! Civilizált választásokat akarok, amilyen más városokban vagy Magyarországon volt!", jelentette ki.

Akkor most miért - Coica szavaival élve - „takarhatták el a bannerek az eget"? „Meg akartam mutatni a pártoknak, hogy nem a bannerek hozzák a szavazatokat. Legfeljebb 1-2% szavazatot hoznak a bannerek, nem többet", jött a válasz attól a polgármestertől, akinek pártja messze a legtöbb molinót aggatta ki az elmúlt hetekben...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: