2013-09-26 20:01:50• hírek • Kocsis Zoltán

Coica lemondatta Gazdacot

Benyújtotta lemondását a Szatmárnémeti Helyi Rendőrség éléről Florin Gazdac, miután a balhés csütörtöki tanácsülést követően Dorel Coica polgármester erre szólította fel.

Hatalmas botrány kísérte a Szatmárnémeti Városi Tanács csütörtöki rendes havi ülését, ennek kiváltója pedig a Florisal szerződésének meghosszabbításáról szóló határozati pont volt. Ez ellen tiltakozandó több, mint két tucat lakos, gyerekek és felnőttek egyaránt, nyomultak be az ülésterembe, verbálisan és transzparensekkel tiltakozva a szerződés meghosszabbítása ellen. Noha az ülést nem kellett végül berekeszteni, ám az botrányosra sikerült, a végén Coica és a PSD-és tanácsosok alig tudták elhagyni a termet.

A folyosón aztán a polgármester Gazdacba botlott, akinek a fültanúk elmondása szerint odavetette. „Várom a lemondásod, mert nem végzed rendesen a munkád".

Coica ezt követően irodájába rendelte az RMDSZ-es frakció tagjait, miközben Gazdac a felszólításnak megfelelően megírta lemondását, majd a megbeszélésen résztvevők elmondása szerint azon nyomban le is adta azt.

Az eset kapcsán megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot Florin Gazdac-kal, ám ki volt kapcsolva a telefonja...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: