2014-06-02 17:45:13• hírek • Kocsis Zoltán

Coica: az USL nem létezik többé!

„Az USL nem létezik többé!", jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Dorel Coica szatmárnémeti polgármester, egyben a PSD városi szervezetének elnöke. Coica egyben ultimátumot adott Marcela Papici PNL-és alpolgármesternek: döntsön, melyik oldalra áll!

Coica határozott kijelentése meglepetésként hat alig egy héttel az időközi részleges parlamenti választásokat követően, amikor is mind a szociáldemokrata, mind pedig a nemzeti-liberális pártok azt sulykolták a választóikba: az országos helyzettel ellentétben Szatmár megyében igenis él az USL pártszövetség.

„Az USL nem létezik többé! Ezért azt üzenem mindenkinek, aki USL színeiben jutott tisztséghez, hogy döntsön: a PSD-hez tartozik vagy PNL-hez, esetleg másként folytatná politikai pályafutását. Ezt követően fenntartom magamnak a jogot, hogy ne dolgozzak együtt olyan emberekkel, akik nem tagjai a PSD-nek", fogalmazott a polgármester.

Coica kijelentése egyben figyelmeztetés Marcela Papici alpolgármester felé: PNL-ésként nem maradhat sokáig a város vezetésében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: