2013-12-05 16:05:38• hírek • Kocsis Zoltán

Coica: az Apaservet csak a polgármesteri vállszalaggal adom!

Az utóbbi hónapokban úgy tűnt, elcsitult a harc a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szatmár Megyei Tanács között, amelyet az Apaserv fölötti ellenőrzésért vívtak. Mindez azonban csak látszat, derült ki Dorel Coica polgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján.

„Legutóbb azzal álltak elő, hogy legyen PNL-és igazgatója az Apaservnek. Nem elég, hogy az övék a Transurban, a közterületfenntartó-szolgálat, az Apaservet is akarják. Ezúttal hívom fel a koalíciós partnereink figyelmét, elég volt! Hagyják abba! Az Apservet csak a polgármesteri vállszalaggal együtt adom át!", jelentette ki Coica, betekintést engedve egyszersmind, hogy a különböző tisztségek odaítélésénél nem feltétlenül a hozzáértés az első számú szempont.

A sajtótájékoztatón a polgármester beszámolt róla, hogy a Vízszolgáltatók Nemzetközi Szövetségének konferenciáján Dan Stegerean, az Apaserv igazgatója képviselte Romániát. Az intézménynek sikerült is megnyernie egy százezer eurós projektet, melynek keretein belül két moldovai város az Apaserv segítségével igyekszik majd elsajátítani a pályázatok és kivitelezések sikerének kulcsát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: