2006-04-08 21:17:48• hírek • Szatmár.ro

Clooney életének nehéz időszaka

Brad Pitt mentette meg George Clooneyt az öngyilkosságtól.

Brad Pitt mentette meg George Clooneyt az öngyilkosságtól.
Az elmúlt esztendőben talán egyetlen hollywoodi színésszel sem foglalkozott annyit a sajtó, mint George Clooney-val.
A balesetben kis híján megrokkant sztár, a könyörtelen szívtipró, a gyerekre vágyó magányos szépfiú - csupán néhány név, amellyel az Oscar-díjas színészt illették.
George Clooney negyvennégy esztendősen, karrierje csúcsán érkezett élete legnagyobb vészhelyzetéhez: két esztendeje súlyos, gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak nála. A Sziriana forgatásán esett el olyan szerencsétlenül, hogy megsértette a gerincvelejét. A mindig jókedvű, kiváló humorú színész betegsége idején idegesen nyilatkozott arról, hogy aranyifjúságának talán örökre vége.

- Többet beszéltem az orvosaimmal, mint a legjobb barátaimmal. Nem sok jóval bíztattak, tolószékkel, elbutulással riogattak. A gerincvelőm szivárgott az orromon keresztül- vallotta be Clooney, aki a pletykák szerint kis híján öngyilkos lett.

- Tény: életem mélypontját éltem akkoriban. Az unokaöcsém meghalt rákban, a nagyanyám pedig elesett, eltört a bordája, és ő is meghalt. Ráadásul a kutyám, akit imádtam, megevett egy mérges kígyót, ő meg abba halt bele.Ha a legjobb barátom Brad Pitt nem lett volna, elmerülök a depresszióban - nyilatkozta a Tripla vagy semmi sztárja.
Brad Pittel való barátsága igen faramuci módon alakult: mindketten jelentkeztek a Thelma És Luise főszerepére, de a rendező végül Pitt mellett döntött, akit a film világsztárrá avatott.

- Azt mondtam magamban: itt van ez az üresfejű, buziképű pasas, és elhalássza előlem a szerepet. Olyan mérges voltam, hogy kijelentettem: ha Brad mégegyszer elém kerül: megverem - mondta. A verekedés azonban elmaradt, a két sztár az Oceans Eleven forgatásán találkozott újra, és életre szóló barátságot kötöttek. Clooney barátja mellett állt, amikor az elvált Jennifer Anistontól, és máig is minden problémájukat együtt oldják meg. Míg azonban Pitt hamarosan édesapa lesz, Clooney változatlanul nem vágyik családra.

ma.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: