2013-08-30 02:49:42• hírek • Blikk.hu

Claudiára rátalált szerelem

Megtalálta a szerelem Liptai Claudiát!  A TV2 csinos műsorvezetőnője információink szerint néhány hete ismerkedett meg párjával, Szabó Benjaminnal egy rendezvényen. Ahogy mondani szokták, első pillantásra tudták, hogy több lesz köztük egyszerű udvariassági csevegésnél.

Claudia feladatai kevés időt hagytak arra, hogy a magánéletére koncentráljon. Sikeres tévés produkciókban és színpadon követhettük nyomon, a nyarat pedig Pankával töltötte, hiszen ezek voltak az utolsó felhőtlen hetek az iskolakezdés előtt.

- Több mint egy éve egyedül élek a kislányommal, a munkán kívül a barátaimmal és Pankával töltöttem az időt. Csak mostanában kezdtem úgy érezni, hogy újra nyitott vagyok egy kapcsolatra.

Elcsépelt közhely, de az érzelmeknek nem lehet gátat szabni, az egyre szaporább szívdobbanást nem érdekli, milyen korkülönbség van az érintettek közt. Claudia és a Csepeli Polgármesteri Hivatal kabinettagja nagyon jól érzik magukat egymással.

- Ez az érzelem pont úgy érkezett, ahogyan arra mindenki vágyik. Váratlanul és elsöprően. Két független felnőtt ember találkozása ez - mesélt a Blikknek a boldogságáról Claudia. - Nagyon ritkán beszélek a magánéletemről, most is azért teszem, mert szabadon szeretném megélni ezeket a napokat, csakúgy, mint bárki más! Elárulhatom: nagyon boldog vagyok!

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: