2013-12-10 09:19:04• hírek • Blikk.hu

Claudia újra Gesztesit csókolja

Természetesen a korábbi házasok - 2010-ben váltak el - csupán a televízió képernyőjén mutatkoznak újra együtt, ugyanis két év száműzetés után Liptai a héten visszatér a Jóban Rosszban sorozatba.

A TV2 szappanoperájának forgatókönyvírói pedig ügyes cselhez folyamodtak, ugyanis Gesztesi, vagyis a sorozat Füredi Attilája egy vidéki pincészetben éppen az esküvőjét tartja az Ullmann Mónika által megformált Balatoni Andreával, amikor a korábbi kedves színre lép.

A Zámori Alexát alakító színésznő azonnal csókkal köszönti egykori szerelmét, ezáltal hatalmas káoszt okozva a szertartáson. Mint az köztudott, a történet szerint két évvel ezelőtt Zámori balesetet szenvedett, kómába esett, s ezután Svájcban kezelték, így még nagyobb meglepetés a visszatérése, amelyre senki nem számít.

Az, hogy Liptai és Gesztesi néhány esztendeje még boldog kapcsolatban élt, illetve hogy kislányukkal, Pankával mindketten rengeteget foglalkoznak, kétségkívül pikantériát kölcsönöz a jelenetnek. Bár mindkét szereplő kiváló színész, mégis felvetődik a kérdés, hogy ennyi idő után milyen újra együtt dolgozni, mi több, megcsókolni az exet.

- Claudia fantasztikus tehetség, remek vele együtt dolgozni - fogalmazott Gesztesi. - A közös munka minden percét élvezem, és láthatóan a stáb is szereti a jeleneteinket. Teljesen korrekt a viszonyunk. Forgatás előtt és után köszönünk egymásnak, megbeszéljük, hogy Pankával mi újság, éppen mikor kivel lesz. Ami a múltunkat illeti, úgy vélem, egy házasság nem a papírról szól, hanem csodás pecsétet jelent akkor, ha két ember szereti egymást. Feledhetetlen élményt jelentett minden esküvőm. Mindig igyekeztem valami meglepetéssel izgalmasabbá tenni az ünneplést, egyik sem volt hagyományos ceremónia. Claudiánál Zorán gitározott, az első házasságomnál pedig négytagú vonósnégyes játszott a Margitszigeten - emlékezett a színművész, aki nem mondott le arról, hogy ismét oltárhoz vezessen valakit - mármint a való életben.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: