2011-06-17 09:30:35• hírek • Blikk.hu

Claudia miatt válik a családapa

Igazuk volt a kételkedőknek, hogy Liptai Claudia Mokkából való visszavonulása mögött több van, mint a műsorvezető lelki kimerülése és a vágy, hogy többet lehessen kislányával.

Claudia inkább szerelme, a Mokka felelős szerkesztőjeként dolgozó B. Péter miatt távozik a stábból, hogy minél kevesebb feltűnést keltsenek hónapok óta tartó titkos viszonyukkal. Merthogy a Blikk birtokába jutott információk szerint Liptai Claudia sosem szakított a férfival, akivel állítása szerint csak barátság volt közöttük. Mint ismeretes, Claudia tavaly nyár végén jött össze a szerkesztővel, a kapcsolatról szeptember közepén készült paparazifotók is árulkodtak.

A nős férfi, akinek felesége akkor nyolc hónapos terhes volt második gyermekükkel, és Liptai azonban sosem vállalta nyíltan a viszonyt, sőt Claudia a Frizbiben ügyesen hárította a „vádakat". Úgy forgatta a szavakat, hogy mindenki elhitte, amikor elmesélte: Péter számára igaz barát, aki mellette áll, és akinek kiöntheti a szívét, akivel végre meg tudja beszélni élete tragédiáit.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Claudia visszavonulásának titkos okára derült fény
Claudia visszavonulásának titkos okára derült fény


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: