2007-06-01 11:03:46• hírek • Tamás Jakab

Civil falu a Félszigeten

 Várják azon csoportok jelentkezését, akik programjaikkal mozgósítják a fiatalokat.

A korábbi évekhez hasonlóan, az idei Félsziget Fesztiválon ismét helyet kap a Civil falu. Ezzel kapcsolatban a szervezők várják olyan egyesületek, alapítványok jelentkezését, amelyek tevékenysége a fiatalok részvételére, nevelésére, problémáik megelőzésére, illetve megoldására épül. Nem jelentkezhetnek magánszemélyek, profit-orientált, illetve politikai szervezetek.

A július 25.-29-én megrendezendő fesztivál civil falujában való részvételre pályázni lehet olyan programokkal, melyek a szervezet tevékenységének bemutatása mellett mozgósítják, bevonják a fesztivál résztvevőit és illeszkednek a fesztivál körülményeihez (sátorba telepített vagy szabadtéri aktivitások). A program megvalósításához szükséges alapfeltételeket (a nagysátorban hely, bútorzat, áramellátás), valamint a programot lebonyolító személyek belépőjegyeit a szervezők biztosítják. A program lebonyolításának egyéb költségei a nyertes pályázót terhelik.

Pályázni kizárólag a fesztivál honlapjáról (www.felsziget.ro/download/) letölthető pályázati űrlap kitöltésével lehet, amelyet a civil@felsziget.ro e-mail- címre kell elküldeni.




 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: