2014-02-12 09:16:13• hírek • Blikk.hu

Cipő édesanyja: Tudom, hogy ki hajszolta halálba a fiamat!

Könyvet ír csaknem egy évvel ezelőtt elhunyt fiáról Bódi László Cipő édesanyja.

Gizi néni a már félig elkészült kötetben megnevezi majd, szerinte ki a felelős a legendás énekes haláláért.

- Egyetlen ember a hibás. Csak egy! - jelentette ki határozottan a fia elvesztését feldolgozni még mindig képtelen Gizi néni. - Az illető egész egyszerűen kizsigerelte az én Lacikámat, pedig tudta, hogy beteg, és sokat kellene pihennie. De ő nem hagyta, csak hajszolta és hajszolta, hogy minél több fellépést vállaljon. A mai napig ezt az embert hibáztatom a fiam haláláért, és ezt is le fogom írni a könyvben. Azt akarom, hogy az emberek megtudják az igazságot!

Az idős asszony úgy véli, ha szívbeteg gyermeke lassít a tempón, és betegen kevesebbet dolgozik, akkor még ma is élhetne.

Gizi néni szerint ugyanakkor a tragédia után is koncertező Republic nem lesz hosszú életű Cipő nélkül. Meggyőződése, hogy az együttes hamarosan feloszlik, mert a rajongók érzik: Cipő nélkül nincs létjogosultsága a Republicnak.

- Soha, de soha nem lesznek már olyan sikeresek, mint egykor, ezért tönkre fognak menni. Eldöntöttem, hogy nem megyek el a megemlékezésre sem, mert látni sem akarom a zenekar tagjait! - fogalmazott a könnyeivel küszködő édesanya, aki a szűk családdal fog megemlékezni az énekes tavalyi haláláról.

Gizi néni dühe, elkeseredése mellett a fájdalmát sem képes csillapítani, amit fia elvesztése okozott. A gyászoló anya azt érzi, hogy az életének már nincs értelme az ő Lacikája nélkül. Nem csoda, hogy nem tudja visszatartani a könnyeit, ha rá gondol, ha róla beszél.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: