2014-03-25 12:28:32• hírek • (x)

Cintányéros cudar világ - operettgála március 28-án

Korlátozott számban, de még kaphatók jegyek a Budapesti Operettszínház sztárjainak fellépésére. Erre március 28-án kerül sor 19 órai kezdettel a filharmóniában.

A szatmári közönség már számos alkalommal bizonyította, hogy nagy rajongója az operettnek. Úgy tűnik, ez alkalommal sem hazudtolják meg magukat a szatmáriak, ugyanis alig, hogy elkezdték árusítani a jegyeket a március 28-i operettkoncertre, máris igen jól fogynak a jegyek. De milyen koncertről is van szó?

Egy erdélyi turné keretében szatmárnémetibe is ellátogatnak a Budapesti Operettszínház sztárjai: Oszvald Marika, Peller Károly és Dancs Annamari. A legnagyobb magyar operettslágereket fogják előadni a filharmónia előadótermében a Cintányéros cudar világ című előadás keretében. A koncertre pedig már kaphatók a jegyek a Dinu Lupatti Filharmónia jegypénztárában, illetve az Independentei sugárúti Dana Kereskedelmi Komplexumban található Netmusic hangszerboltban.

Oszvald Marika Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. 1974-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakát Vámos László osztályában (1971-től). 1971–1972 között a Szegedi Nemzeti Színház, 1972-től napjainkig a Fővárosi Operettszínház elismert tagja.

Peller Károly 1979. május 27-én született Budapesten. A Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában érettségizett, majd a Budapesti Operettszínház Zenés-színészképzõ Stúdiójában végzett 1998-ban. Ezután a színház szerződtette. 1998-2001 között több szerepet játszott vendégként a Győri Nemzeti Színházban. 2006-tól a bécsi Volksoper vendégszólistája. A TV2 Jóban-rosszban című sorozatának a szereplője volt.

Dancs Annamari beleszületett a zene világába, karrierje már kilenc éves korában elkezdődött, hiszen 1990 és 1994 között a Székely Mikó Kollégium Népi Együttes szólistájaként beutazta a Kárpát-medencét. 1996-ban kezdett könnyűzenét énekelni, emellett az iskolában zongorát és klasszikus éneket tanult. Annamari 2006-ban a Kolozsvári Zeneakadémia operaénekesi-szakán szerzett diplomát. A könnyűzenei pályafutása mellett Annamari párhuzamosan építette a komolyzenei karrierjét is: 2010 tavaszán debütált a Ion Dacian Bukaresti Nemzeti Operettszínházban a Csárdáskirálynő és Marica Grófnő operettek szubrett-szerepeiben. 2010 októberétől a Budapesti Operettszínház Csárdáskirálynő nagyoperettjének felújított változatában Stázi szerepére kapott meghívást. Jelenleg a Budapesti Operettszínház vendégművésze.

Az előadásra egy jegy 30 lejbe kerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: