2012-02-01 10:26:31• hírek • Blikk.hu

Cini újra csalás gyanújában!

Újra csalás gyanújában Zalatnay Sarolta (64)! Az Érdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta az egy éve tartó nyomozást - újabb csalás miatt - és vádemelési javaslattal továbbította Cini-aktáját az ügyészségnek.

Ahogy arról a Blikk elsőként számolt be, Abonyi Mónika (53), a Csillagszem Alapítvány vezetője feljelentést tett, mert állítása szerint Zalatnay csak hitegette azzal, hogy visszafizeti a kölcsönkért közel kétmillió forintot.

A saját pénzemet adtam neki - mondta a Blikknek Abonyi Mónika, aki, azt állítja, amikor látta, nem kapja vissza a pénzt, még egy esélyt adott Cininek. Felajánlotta: dolgozza le azt az összeget. - Istállómeszeléssel és az állatok ganajozásával is törleszthetett volna. Én nap mint nap csinálom ezt. Cini és a lánya kísérletet sem tett arra, hogy éljen a lehetőséggel - tette hozzá az alapítvány vezetője, aki bár hallotta, hogy az énekesnőt csalásért már elítélték, és két évet börtönben töltött, hitt neki.

- Elkötelezett állatvédőként ismertem meg. Azt ígérte: segít az alapítványnak szponzorokat szerezni. Egyetlen támogatót sem hozott, de kérte, fizessem be helyette a félmilliós elmaradt autólízing-tartozását, hogy tovább dolgozhasson az állatok érdekében. Azt ígérte: egy hónapon belül megadja a pénzt, mert Niki lánya amerikai keresztanyja után egy vagyont örökölt. Nem adta meg a kölcsönt, arra hivatkozva, hogy folyamatban van az örökség utalása, csak a bankok között elakadt, így - két részletben - még 1 millió 400 ezer forintot kért tőlem.

- Az Érdi Rendőrkapitányság a nyomozást lezárta, az eljárás során keletkezett iratokat csalás bűntette miatt vádemelési javaslattal küldte meg a ­Budaörsi Városi Ügyészségnek - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A cikk folytatását itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: