2014-02-19 01:36:34• hírek • Blikk.hu

Cini lánya sértegette a hitelezőt

Hangos veszekedésbe torkollt Zalatnay Sarolta és lánya, Niki szembesítése a bíróságon Abonyi Mónikával. A folytatólagosan elkövetett csalás miatt a vádlottak padján ülő énekesnőt lánya körmeszakadtáig védte.

- Annyit tudok, hogy az állatvédő befizette anyukám helyett a 400 ezer forintos (5800 lej szerk.) autólízingjét, hogy könnyebben szerezzen szponzorokat, de én is segítettem portfóliót írni, ám a kölcsönről semmit sem tudok - mondta Niki, amire a sértett kifakadt, bár azt megértette, hogy a lány az anyját védi.

- Többször voltam nálatok, és azzal hitegettetek, jön a 250 ezer dolláros örökség Amerikából. Kitaláltátok, hogyan kell pénzt kicsikarni, és belesétáltam a csapdába. Ha valóban szereztek szponzorokat, akkor nem állnánk most itt, nem én adtam volna nektek, hanem az alapítvány állatai kaptak volna támogatást - vágta Cini és lánya szemébe Abonyi Mónika, aki meg sem próbálta leplezni indulatait. Emelt hangon, hevesen gesztikulálva védte igazát Nikivel szemben, akinek a replikáját azonban leállította a bíró, mert a sértett jó hírnevét vonta kétségbe.

A szembesítés eredménytelen volt, mert Niki tagadta, hogy tudott volna bármilyen kölcsönről. A vádirat szerint azonban Zalatnay Sarolta 2010 nyarától év végéig három részletben egymillió-négyszáznegyvenezer forintot kért kölcsön, de azt sohasem adta vissza. Igyártó Gyöngyi, az énekesnő ügyvédje szerint Zalatnay nem tévesztette meg Abonyi Mónikát, és nem is kért tőle kölcsön, az önkéntes felajánlás pedig nem bűncselekmény. Cini, ahogyan kedden is, a Budaörsi Járási Bíróságon tagadta az egymillió forintos kölcsönt, 440 ezer forintot elismert.

- Ennyivel a munkámat honorálta Mónika, illetve azt, hogy szponzorokat keresek, akik Abonyi rossz híre miatt álltak el a támogatástól - mondta Cini, akinek egykori menedzserét is tanúként hallgatták meg. Gerényi Kata elmondta, hogy sajnos már csak akkor szólt neki az állatvédő a milliós kölcsönről, amikor azt nem kapta vissza.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: