2010-10-29 10:51:19• hírek • Szatmár.ro

Cinema City mozi nyílik Nagybányán

A hamarosan megnyíló Gold Plázában lesz a multiplex mozi.

Nagybánya első multiplex mozija nyitja meg kapuit november ötödikén. A Cinema Cityhez tartozó hat termes mozi lesz a filmszínházakkal foglalkozó konszern kilencedik romániai mozija, amit 2007 óta nyitottak az országban. A megnyitó a nagybányaiaknak, és természetesen a környéken lakóknak, így a szatmáriaknak is azért lehet fontos, mert ilyen közelségben még nem működik több termes, a modern filmnézés lehetőségeit felkínáló filmszínház.

A modern felszerelések, a jó kép és hangminőség mellett a mozi lehetőséget ad arra is, hogy a nézhető filmek skáláját kiszélesítse. Míg eddig általában egy-két filmet játszottak hetente a nagybányai mozik, addig a Cinema Cityben akár 15 film közül válogathatnak hetente az érdeklődők.

A mozizás új élményét is megtapasztalhatják azok, akik ellátogatnak majd a nagybányai Gold Plázában található moziba. Itt ugyanis lehetőség lesz 3d-s filmek megtekintésére is.

A Szatmár.ro pénteken telefonon kereste fel a Cinema Cityt, ahol arról érdeklődtünk, hogy a cég tervezi-e Szatmárnémetiben egy ehhez hasonló mozi létesítését. Mint megtudtuk, a következő két mozit Marosvásárhelyen és Brailán nyitják, ám amennyiben városunkban is elkészülne egy nagy bevásárlóközpont, jó esély lenne arra, hogy a szatmári megyeszékhelyen is befektessenek.


Romániában terjeszkedik a Cinema City
Romániában terjeszkedik a Cinema City


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: