2018-11-08 13:44:43• hírek • Bede Emőke

Cigarettával seftelt a nő, de ráfázott

Újabb eseménydús napot tudhatnak a hátuk mögött a Szatmár megyei rendőrök: úgy a közlekedésrendészetiek, mint a közrendészeti osztály munkatársai több törvénysértőt is tetten értek.

Ami az autós forgalmat illeti, egyetlen nap alatt kb. 80 pénzbírságot róttak ki a szabálytalankodó autósokra, de csak hárman voltak olyan pechesek, hogy a vezetői engedélyüktől is el kellett búcsúzniuk egy időre. Hogy mit vétettek ezek a sofőrök? Szabálytalanul előztek, valamint a megengedett sebességet több mint 50 km/h-val lépték át.


A közrendészeti osztály munkatársai pedig az illegális cigarettakereskedelem ellen léptek fel a szerdai nap során. Az ellenőrzés során sikerült lebuktatni egy 50 éves szatmári nőt, akinél nem kevesebb mint 2520 szál cigarettát találtak. A nő cseppet sem meglepő módon feketén árulta ezeket, épp ezért az egyenruhások lefoglalták az egész mennyiséget, valamint eljárást is indítottak az ügyben.


Emellett sikerült rendőrkézre keríteni egy 35 éves szatmári férfit is, akinek már rég börtönben kellene ülnie, mivel a bíróság lopás miatt elrendelte 30 napos előzetes letartóztatását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: