2008-06-25 17:38:26• hírek • Szatmar.ro

Hétezer dollárt lopott a focista

 David Beckham összetörte egy kisfiú szívét, amikor lemondott egy előre kifizetett találkozót.

A focista összetörte egy 9 éves kisfiú szívét, és többezer dollárt is ellopott. Azt eddig is tudtuk, hogy David Beckham női szívek tucatjait töri össze naponta, de azt nem, hogy újabban gyerekekét is. Pedig a 33 éves sztárfocista nemrég egy kilencéves kisfiút ríkatott meg.

 

Egy New Jersey-i kisfiú legnagyobb álma látszott megvalósulni, amikor kibontotta a szülinapi csomagját: két éjszakára szóló szállás és egy VIP-jegy volt benne, mely a Los Angeles Galaxy mérkőzésére szólt.

 A srác édesanyja ráadásul elintézte azt is, hogy a meccs után maga David Beckham dedikálja a gyerek pólóját. Az anyukának alaposan a zsebébe kellett nyúlnia ezért a meglepetésért: a sztár 7 ezer dollárt kért a találkozóért. A kis Connor természetesen ugrált a boldogságtól, és alig várta a nagy napot. Négy nappal később azonban kiábrándító híreket hozott a postás. Beckham lemondta a találkát, arra hivatkozva, hogy biztonsági okokból megoldhatatlan.

– A fiam zokogva kérdezte: Mama, Beckham nem tudta, hogy ő az én ajándékom? Connor szemében David igazi hős. Teljesen összetört – mondta a könnyeivel küszködve az asszony.

Beckham kegyetlenségét még az is tetézi, hogy a 7 ezer dollárt a mai napig nem kapta vissza a család. Pedig amennyit Connor mamája az évek alatt keservesen megspórolt, az a sztár fizetéséhez képest csak aprópénz.

ma.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: