2017-11-02 14:42:25• hírek • Bede Emőke

Cigarettacsempészeknél tartottak házkutatást a rendőrök

Csütörtökön, a reggeli órákban két házkutatást is tartott a rendőrség. Mint kiderült, sejtéseik igaznak bizonyultak: mindkét helyszínen csempészett dohányárura bukkantak.

Az akció kezdetekor a rend emberei 4 embert gyanusítottak illegális dohánykereskedéssel, a házkutatások után azonban csak 3 embert kísértek be a rendőrkapitányságra. Közülök egy 38 éves férfit és egy 45 éves nőt 24 órás előzetes letartóztatásba helyeztek, valamint eljárást indítottak ellenük illegális cigarettakereskedelem címszóval.

Ugyancsak november 2-án a a rend emberei 62 szatmári eladót is ellenőriztek. Céljuk az volt, hogy lerántsák a leplet a város illegális dohányforgalmazóiról. A razzia során 14 pénzbírságot szabtak ki, melyeknek összértéke megközelíti a 32500 lejt. Ezen felül egy eladót azért büntettek meg, mivel megszegte a kötelező kasszagép-használat törvényét. Napi forgalmáról nem tudott semmiféle dokumentummal számolni, ezért a rendőrség 1530 lej értékben javakat foglalt le a helyszínen a további nyomozás érdekében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: