2012-10-11 12:25:06• hírek • Póti Orsolya

Cigarettacsempészeket fogtak Nagytarna környékén

Ellenőrző akciót hajtott végre október 10-án a Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség, melynek keretében 5000 doboz cigarettára bukkantak és két cigarettacsempészt is fogtak.

Október 10-én, szerdán a Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség munkatársai, valamint a megyei Adó- és Vámhivatal ellenőrei közös akciót indítottak az adócsalás és a csempészet visszaszorításának érdekében.

Az ellenőrzési akció során a Nagytarna és környékén tevékenykedő határrendészek egy több személyből álló csoportra lettek figyelmesek, amelynek tagjai Tamásváralja település felé haladtak nagy méretű, fekete dobozokkal. A rendészet emberei megpróbálták feltartóztatni a személyeket, de azok futásnak eredtek az erdő irányába. A területen a határrendészet emberei 10 csomagot találtak, amelybe 5000 doboz Jing Ling márkájú ukrán származású cigaretta volt több mint 20.000 lej értékben.

Az akció során elkaptak két Szatmár megyéből származó férfit is, név szerint a 24 éves P. Mariust és a 25 éves S. Vasilét, akiket a határrendészet székhelyén kihallgattak. A két férfi ellen eljárást indítottak, a nyomozás pedig le nem zárul addig, amíg a bűnelkövető-csoport többi tagja kézre nem kerül.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: